accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Szokatlanul alacsonyan közelítette meg a repteret a Wizz Air Szkíathosz szigetén

utazomajom /

A görögországi Skiathos, avagy magyarosan írva Szkíathosz szigete az egyik legjobb helyszín az alacsonyan szálló repülőgépek megfigyelésére. A futópálya közvetlenül a vízpart mellett fekszik, az autók pedig pár méterre haladnak el a leszálló repülőgépek alatt. Nemrégiben egy Wizz Air járat közelítette meg a repülőteret olyan alacsonyan, ami még a fotóst is meglepte, vette észre az airportal.hu.

A videón jól látható, hogy ennél a landolásnál is rengetegen várták, hogy egy igazán jó fotót készíthessenek. Most erre minden lehetőségük megvolt.

Ha szívesen néznéd az alacsonyan szálló repülőket, de a karibi Sint Marteen túl messze van és sokba kerül a repülőjegy, akkor Skiathos a te szigeted!

A futópálya végénél minden egyes nap találunk repülőgép fanatikusokat, akik a le- és felszálló gépek kedvéért szüneteltetik egy kicsit a napozást és a görögországi nyaralást. A repülőtér táblákkal figyelmezteti a bámészkodókat, hogy legyenek óvatosak a felszálló gépek esetén, hiszen a hajtóműből kiáramló levegő nemcsak feldöntheti az embert, hanem különböző felcsapódó törmelékekkel, mint például kisebb nagyobb kövekkel is megsérthetik magukat.

A szigetre nemcsak a repülők miatt érdemes ellátogatni, hanem a gyönyörű tájért, a szép tengerpartokért és a hangulatos falvakért is.

Hogy lehet eljutni erre a különleges görög szigetre?

Komppal és repülővel is lehet érkezni. A Komp a közeli Vóloszból indul, közvetlen belföldi repülőjárat pedig Athénból, Korfuról, Szantoríniről és Kaválából foglalható. Ezen kívül Olaszország és az Egyesült Királyság több városából is indulnak ide repülőjáratok.


Ha mégis Sint Marteenra vágysz, akkor olvasd el a lenti cikkünket is!

https://utazomajom.hu/a-vilag-egyik-legerdekesebb-repulotere/

Ajánlatok