accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Élmény és inspiráció az egész családnak a megújult Utazás+ Kiállításon

kristofeszter /

Az utazók legnagyobb örömére idén sem marad el az Utazás+ Kiállítás, Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között Budapest Boat ShowalKaraván Szalonnal és az E-bike Test&Showal egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Színes programok a megújult Utazás+ Kiállításon

A megújult UtazásNemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol a szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják, új ismeretségeket köthetnek és részt vehetnek szakmai konferenciákon, B2B találkozókon.

A kiállítás szakmai jellegének erősítése mellett a látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világtöbbfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több, mint 50 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Utazás+ Kiállítás
Utazás+ Kiállítás

E-bike Test&Show

A nagy sikerre való tekintettel 2024-ben is lesz E-bike Test&Show a megújult Utazás+ Kiállítás keretein belül. Jó hír, hogy amellett, hogy felmérheted az elektromos kerékpárok kínálatát, díjmentesen ki is próbálhatod őket a tesztpályán a kiállítás teljes nyitvatartási idejében. Bár egyre népszerűbbek az elektromos rásegítéses kerékpárok, de sokan még mindig nem tudják, hogyan is működnek ezek a bringák. A felépített pálya központi eleme egy híd lesz, ahol a tesztelők ténylegesen megtapasztalhatják az e-bike-ok nyújtotta élményt.

2024-ben amellett, hogy ingyenesen kipróbálható közel 100 db e-bike a tesztpályán, a 2. E-bike Test&Show-on a tesztelők között kisorsolnak egy Haibike Alltrack 6 elektromos MTB-ot az ebikeshop felajánlásával, valamint egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás szállásutalványt is nyerhetnek a szerencsések 1 napos e-bike használattal Bükkzsércen az E-Tekergők Háza és a Merida Concept Store felajánlásával.

Mit kell tenned ahhoz, hogy közelebb kerülj a nyereményhez?

  • Látogass el a megújult Utazás+ kiállításra
  • Töltsd ki a kérdőívünket a sorsoláson való részvételhez
  • Próbálj ki egy e-bike-ot a tesztpályán
E-bike Test&Show
E-bike Test&Show

A 2024-es Utazás+ Kiállítás belföldi és külföldi díszvendégei

Idén is kiemelt szerepet kap egy hazai és egy határon túli térség. A kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat.

A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula, a történelmi fürdőváros és Békés Vármegye. A vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, kastélyok rejtelmeit, az Almásyak, a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a végeláthatatlan puszta nyugalma, valamint a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat.

A rendezvény számos további programot tartogat, hiszen újra lesz Blogger Corner, Fesztivál Sziget, Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is. Vásárold meg a belépőjegyed és fedezd fel az utazás élményét a HUNGEXPO A pavilonjában!

Képek forrása: Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt

Szponzorált tartalom.

Ajánlatok