accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazz privát géppel egy pizza áráért!

utazomajom /

Próbáld ki, hogy milyen igazi királyként felsétálni a 30 fős gépre, anélkül, hogy órákat kelljen a reptéren töltened! Fizess mindössze 2.500 forintot a repülésért!


Most lehetőséged van a JetSuiteX privát gépeire 9 dolláros jegyet vásárolnod, amiben már benne van két, maximum 12 kilogrammos poggyász is. A gépek kis repterekről indulnak.

Miért jó a privát jet?

Egyrészt nem kell végigszenvedned a nyűgös reptéri procedúrát, nincs biztonsági ellenőrzés és sorban-állás. Elég fél órával az indulás előtt a reptérre érkezned, felviheted az innivalód is a gépre, néhány másik utastársaddal kell csak osztoznod a gépen.

jetsuiteeditioncj3_air-12

A gépen légiutas-kísérő is utazik, emellett ingyenes WiFi, saját eszközre sugárzott fedélzeti videó, nagy lábtér, ülés alatt konnektor is vár.

A társaság az alábbi városokba repül

Los Angeles (Burbank)
San Francisco – East Bay (Concord)
Las Vegas
San Jose San Diego (Carlsbad)
Bozeman (Yellowstone Nemzeti Park)
Montana

Hogyan foglalhatom le?

A jetsuite.com oldalon jelenleg 59$-ért foglalható néhány útszakasz. Ha a feliratkozási bónuszt igénybe veszed, akkor 50$ kedvezményt kapsz.

1. lépés

Irány a jetsuite.com oldal. Create profile alatt hozz létre egy új profilt. A “Friend’s Referral Code” mezőbe írd be az “xmsmw1” kódot. Nekem csak amerikai címet fogadott el regisztráláskor, de ezt később a profilban megváltoztathatod. Semmilyen hibaüzenetet nem kapsz, ha magyarországit írsz, egyszerűen nem történik semmi. A szabályzatuk szerint bárki regisztrálhat, nem csak amerikaiak.

masodik_lepes

2. lépés

Ha jól csináltad, egy ilyen üzenetet kapsz.

harmadik_lepes

3. lépés

A főoldalon keress rá egy útvonalra, például: Las Vegas – California (Burbank). Keresés után egy felugró ablak jelenik meg, hogy szeretnéd-e a feliratkozási bónuszod felhasználni. Jelöld ki az első lehetőséget, majd kattints az “Ok” gombra.

negyedik_lepes

4. lépés

A találatok között látszódik, hogy 50$ kedvezményt kaptál az útra.

otodik_lepes

Jó utat!

Ajánlatok