accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

10 órával később repülhettek a Ryanair Portóba tartó utasai

Katya /

Hétfőn egyik olvasónktól értesültünk róla, hogy a délelőtt 11:40-kor induló FR4243-as portói járat nem szállt fel. Utasai először a gépen vártak közel három órát, majd végül este tíz után kezdhették meg az utazást.

„Tegnap az FR4243-as járattal szerettünk volna eljutni Budapestről Portóba, 11:40-és indulással. Minden rendben zajlott az elején, időben a kifutóra érkezett a repülő. Megkezdte a gyorsítást a felszálláshoz majd pár másodperc múlva hirtelen lassítani kezdett és egy szervizútra gurult. Ezen a ponton tájékoztatást nem kaptunk hogy mégis mi történt, csupán annyit, hogy technikai gondok miatt nem tudtunk felszállni” – írja olvasónk, Bence. A gép kb. 20 perc múlva visszagurult a terminálhoz, az utasok azonban nem hagyhatták el a repülőt: „Bemondták, hogy mérnökök érkeznek megvizsgálni a repülőt. Ellenőrizték, elmentek, majd újból visszajöttek (kb. 2,5 óra így telt), majd megkértek, hogy fáradjunk vissza a váróba (kb. 14:20 körül), szóval annyi időt töltöttünk a gépben várakozással amennyit utazással kellett volna. Ezt követően a kapunál várakozásra utasítottak, az indulási időpont többszöri módosítsa után végül 21:50-kor szálltunk be a gépbe és nagyjából 22:20-kor kezdte meg a 3 óra 40 perces utat.”

Bence elmondta, hogy érdemi kompenzációt nem kaptak, de pár óránként adtak nekik egy 4 eurós kupont. A reptér weboldala alapján a gép végül 22:33-kor szállt fel, utasai így éjszaka, több mint 12 óra késéssel kezdhették meg nyaralásukat.

Ajánlatok