accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

118-123. nap 3.rész: Az eladó nélküli bolt

lanymajom /

Egyik nap a szupermarketben bevásárlás közben Kylie azon töprengett, hogy vajon hol tudna szabad tartású tojást vásárolni. Az az ötletem támadt, hogy kérdezzen meg valakit a faluban, hátha tud valaki javasolni egy farmot. Végül egy eladó nélküli boltban vásároltunk. 

Kylie már rögtön a szupermarketben elkezdte a tájékozódást; először leszólított egy random nőt, majd az eladókat is körbekérdezte, de senki sem tudott segíteni. Hirtelen viszont eszébe jutott egy ötlet. Nem messze van egy piac, ahol az amish vallás követői árulják a frissen megtermelt zöldségeiket és gyümölcseiket.

Miután befejeztük a bevásárlást, autóba ültünk és elmentünk arra a piacra. Ahogy odaértünk, feltűnt, hogy nem látok egy eladót se. Az áru szépen ki van helyezve egy bódéban, de sehol senki. Kiderült, hogy azért nem álldogál ott egy eladó sem, mert egész nap a földeken dolgoznak. Reggel teszik ki az árut, aminek a zacskóján tüntetik föl az árat, illetve kihelyeznek még egy befőttes üveget is, ahova a vásárlók be tudják dobni a pénzt.

Ajánlatok