accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

3 érv a falpanel technológia mellett

utazomajom /

A családi- és társasház építés területén alkalmazott korszerű, keramzit beton falpanel technológia jóval többet kínál, mint gyors építési lehetőség, ez ugyanis csak az egyik nyomós érv mellette.

A keramzit beton panelekből változatos megjelenésű és alaprajzi elrendezésű épületek kivitelezhetők 4 szint magasságig, nagy geometriai szabadsággal. A Dániában kifejlesztett technológiát Skandinávia- és Nyugat-Európa-szerte, 40 éve használják házépítésre. Építkezést tervez? Tudjon meg róla többet!

Mi a keramzit beton, és milyen előnyei vannak?

A keramzitot, vagyis a magas hőfokon kiégetett agyaggyöngyöket a betonhoz adagolva kiváló tulajdonságokkal rendelkező könnyűbeton jön létre, amelyet a nagyelemes, előregyártott technológia is előszeretettel használ. A keramzit beton fal tömör, nagyszilárdságú, egyesíti a klasszikus égetett kerámia falazóanyagok és a vasbeton előnyös tulajdonságait.

A normál betonnál könnyebb, viszont jól terhelhető könnyűbeton fizikai tulajdonságai kedvezőek, ezért alkalmazható falpanelek gyártására. Legfőbb tulajdonságai:

  • kiváló hőmegtartó és hangszigetelő,
  • páraáteresztő képessége jó,
  • tartós, időtálló,
  • emberbarát anyag,
  • tűzálló,
  • fagyálló,
  • ellenáll az élő károkozóknak, penésznek,
  • vegyi anyagokkal szemben ellenálló.

Ezért válaszd a könnyűbeton falpanel technológiát!

A panel technológia egyik legnagyobb és szembetűnő előnye a nagy elemeknek köszönhető gyors kivitelezés, ami egy átlagos méretű családi ház esetében mindössze 15-35, faláttörésekkel, hornyolásokkal, valamint ajtó- és ablaknyílásokkal legyártott falpanel helyszíni felállítását és összeszerelését jelenti. A technológiából eredő vékonyabb falak révén nettó 5-8% alapterület növekedés érhető el.

A technológia az előre megállapított határidők betartását, valamint kiváló minőséget garantál a gyártásra vonatkozó szigorú minőségbiztosítás, valamint a kivitelezés valamennyi folyamatának egy kézben tartása révén. A forgalmazó cég bonyolít mindent az igények felmérésétől a gyártmánytervezésen, gyártáson át a panelek építési helyszínre szállításáig és összeszereléséig.

Mit kínál még Önnek?

A korszerű panel technológia rugalmas, lehetővé teszi egyedi tervek megvalósítását, így családi háza személyre szabását, ugyanakkor, ha csökkenteni szeretné a tervezés költségeit, típustervek közül is választhat.

A technológia egyben azt is jelenti, hogy a gyártmánytervek elkészítéséig van lehetősége módosításokra, ezt követően azonban már nem lehetséges például falak, ablaknyílások áthelyezése, így előre gondolkodást kíván. Ugyanakkor a pontos méretekkel történő előregyártás révén a kivitelezés rendkívül gyors és magas minőségű, így az utómunkálatok is rövidebb idő alatt és kisebb költséggel készülhetnek el.

A határidőre történő gyors és minőségi kivitelezés nemcsak a magán építtetők számára lehet vonzó, hanem a generálkivitelezők és az ingatlanbefektetők figyelmébe is ajánljuk.

Ajánlatok