accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

34. hét – 7 Hotele: Hotel Karos Spa****

utazomajom /

Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

Hogy miért? Egyszerű: mert ilyen klassz dolgozói vannak, mint mi! 🙂 S persze, mert ilyen gyönyörű helyen vagyunk, mint Zalakaros, Vendégeink finomakat ehetnek, nagyokat pihenhetnek, pancsolhatnak az óriási wellness birodalmunkban s a szuper programokról sem feledkezünk meg!

20% kedvezmény minden foglalásra az utazomajom kuponkód megadásával december 20-ig, kivéve a október 20-23! Foglalás: ITT

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságot?

Recepciós kollégáink sok extra kérést hallottak már vendégeinktől, de vezetőjükhöz érkezett egyszer az egyik legérdekesebb: egy idősebb házaspár pihent nálunk egy hosszabb időszakot, akik elmondták, hogy a háziorvos elrendelte a hölgynek, hogy minden nap infúziót kell kapnia és ehhez szüksége lenne egy állványra. Kollégánk igazán leleményes volt, megoldotta egy álló fogassal, s voila: kész az infúziós állvány McGyver módra!

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnék?

Szállodánk mindig próbál valami pluszt nyújtani Vendégeinknek, élménnyel tölteni meg pihenésüket, szórakozásukról külön program részleg gondoskodik. Kiemelt időszakokban szuper családi programokkal (animáció, vetélkedők, mini-disco, bábszínház… s még sorolhatnánk), sztárfellépőkkel várjuk Vendégeinket, ám év közben sem hagyunk unatkozni senkit, sportprogramokkal, szauna felöntésekkel, zenés estekkel, táncbemutatókkal gondoskodunk a jókedvről és kikapcsolódásról.

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Számunkra, a Karos Spa-ban különösen fontos az egészséges életmód népszerűsítése (erre mind éttermünk kínálatában, mind pedig a programjaink terén is igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni), így Vendégeink számára igazán sokféle lehetőséget ajánlunk, ha ittlétük során mozogni támad kedvük. Házon belül sportanimátorunk napi szinten különféle tornákat, edzéseket tart, emellett – képzett sportedző lévén – szívesen segít a kezdő mozogni vágyóknak is. Ha pedig házon kívül keresnek aktív kikapcsolódási lehetőséget, Zalakaros is bővelkedik ezekben: kiépített kerékpár- és gyalogtúra útvonalakon fedezhetik fel a környéket, a Zalai dombság csodás lankáit vagy épp a Kis-Balaton mesés természeti kincseit, segway-ezhetnek, sétarepülőzhetnek s ha igazán extrém kalandokra vágynak, akár a hullámok közé is csaphatnak a Zala folyón végigmenő vízi túrákon.

5. Mi volt a legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégeket?

Az igazat megvallva, egyszer egy egész bőröndnyi – hogy is fogalmazzunk finoman… – rezgő, szexuális segédeszköz került elő az egyik szobából a Vendégek távozását követően. Biztosan azóta is hiányzik e sok hasznos holmi a kedves Vendégnek! 🙂

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

Egy igazán zalai specialitást, a dödöllét említenénk meg. Ez a burgonyából készült finomság (melyet lehet az ország másik felén talán nem is ismernek sokan) megállja a helyét önálló ételként is (kis tejföllel nyakon öntve), de akár ízletes vadételek méltó kísérője is lehet. Bátran ajánljuk mindenkinek!

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Nem is tudom, hol kezdjük… Sok híresség fordul meg nálunk, akár visszatérő vendégként is, rögtön ki is emelhetjük Mága Zoltán, hegedűművész urat, aki minden évben többször is minket választ. Nyaranta nálunk pihent családjával Détár Enikő, illetve Szandi is. Valamint a tavalyi évet követően, idén is vendégül láthattuk a két olasz kerékpárversenyzőt, Andrea Taffi-t és Gilberto Simoni-t, akik a Tour de Zalakaros bicikliverseny sztárjai voltak.  És hogy kit látnánk szívesen vendégeink között? Családjával együtt szívesen látnánk Mila Kunis – Ashton Kutcher duót, emellett pedig Gordon Ramsey-nek szolgálnánk fel szívesen néhány ínycsiklandó helyi specialitást a „Pokol konyháján” a Karos Spa-ban!

20% kedvezmény minden foglalásra az “utazomajom” kuponkód megadásával december 20-ig, kivéve a október 20-23! Foglalás: ITT

Foglalásnál ne felejtsd el megadni a kuponkódot!

szponzorált tartalom.

Ajánlatok