accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

7 hotele: Öt csillagos luxus szálloda csodás építészettel: Mystery Hotel Budapest

utazomajom /

A koronavírus teljesen átírta a turizmust. A külföldi utazások helyett a belföldi utazás népszerű. Budapesten jelentősen csökkent a szállodák foglaltsága, ezért olyan különleges, ötletes, kreatív luxus szállodák is csökkentették áraikat, amelyekről korábban talán nem is hallottunk, hiszen szinte csak külföldiek kiváltsága volt ezekbe foglalni. Most az időzítés tökéletes arra, hogy kedvező áron fedezzük fel az otthonunkhoz közeli gyöngyszemeket, amelyek mellett akár nap mint nap elsétáltunk, és nem is gondoltuk, mi rejtőzik a falak mögött. Az egyik ilyen minden bizonnyal a Mystery Hotel Budapest. A Hét Hotele ajánlat következik.

Miért a Tiétek a legjobb hotel a világon?

Azért nyílt, hogy elvarázsoljon…

Tradíció és megújulás – a magyar millenniumi építőművészet egyik gyöngyszemében nyílt meg a Mystery Hotel Budapest. A főváros VI. kerületében, a Podmaniczky és Vörösmarty utca sarkán található eklektikus épületet a Magyar Szabadkőművesek Szimbolikus Nagypáholya építtette 1896-ban. A Mystery Hotel Budapest tereit napjaink népszerű belsőépítésze, Varró Zoltán álmodta újra úgy, hogy mindeközben tiszteletben tartotta annak történelmi örökségét és megőrizte a ház építészeti értékeit. Nemcsak a design elemek egyediek a szállodában, hanem a közösségi terek is. Formabontóak a hotel egyedi hangulatú szobái, amikből nincs két egyforma.

Mi volt a legextrémebb kérés, sikerült teljesíteni?

Hotelünkben nincs olyan, hogy extrém kérés, kollégáinkkal a hét minden napján azon dolgozunk, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek és minden kívánságuk teljesüljön… legyen szó lánykérésről, szülinapról vagy esküvői készülődésről.

Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnénk?

A The Secret Garden Day Spa egyedülálló egész Európában. A gyönyörű eklektikus épület belső udvara egy igazi elvarázsolt barokk kert, ahol egy csodálatos szökőkút és hatalmas növények mellett pihenhetünk. A pezsgőfürdőben ülve lenyűgöző látványt nyújt a hotel teljes homlokzata és a kristálycsillárok több száz gyertyája. A Spa rendelkezik finn szaunával, gőzkabinnal és pezsgőfürdővel. A Spa-ban testkezelések és masszázsok széles kínálatát vehetik igénybe vendégeink. Ezenkívül a Spa-ban található fitneszterem is a vendégek kényelmét szolgálja.

Egyedi ajánlat: 2 éjszaka, 2 fő reggelivel Mystery típusú szobában, ingyenes parkolással, üdvözlő itallal és adókkal: 59.900 Ft/2 fő/ 2 éj. Érvényes 2020 szeptember 25.  – december 28. között, bármilyen napok foglalhatók

Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Mystery Hotel Budapest a 6. kerületben, a főváros központjában található. A Nyugati pályaudvar és a Teréz körút mindössze 300 méterre fekszik, így Budapest legfontosabb látnivalói, mint például a Parlament, a Hősök tere, az Andrássy út és a Bazilika szintén sétával elérhető. A Mystery Hotel kiváló elhelyezkedéssel bír Budapest felfedezéséhez, hiszen a közelben két különböző metróvonal is található és a tömegközlekedés egyéb lehetőségei is elérhetőek a vendégeknek. A Westend City Center, amely Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, egy rövid sétára van a szállodától.

Mi volt a legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendég?

Egy bilincs ..a formabontó és egyedi design miatt rengeteg fotózás és forgatás szerencsés helyszínei lehettünk az elmúlt másfél évben a hotel nyitása óta és ez magyarázza a nem mindennapi talált tárgyat egyik szobánkban.

Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

The Sky Garden Tetőteraszunk nyári étlapjáról abszolút kedvenc volt a Mezze tál, amely tökéletes párosítás egy kellemes nyár esti koktélozáshoz. Októbertől viszont egy teljesen új csapattal és menü kínálattal nyit a The Great Hall éttermünk, amely a modern magyar gasztronómiát helyezi előtérbe. Ahogy a szabadkőművesek idején, most is ez a szíve a szálloda életének. Itt reggelizhetünk és visszatérhetünk vacsorára vagy egy ital erejéig is. Ez a terem volt valaha a szabadkőművesek csodálatosan egyiptomi stílusban megalkotott titkos terme.

Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

A Mystery Hotel Budapest 2019 márciusában nyitotta meg kapuit vendégei előtt és ahogy már az előzőekben említettük rengeteg fotózás és forgatás szerencsés helyszínei lehettünk, így nehéz lenne felsorolni a hazai hírességek népes táborát, akik már ellátogattak hozzánk vagy nálunk készítették műsoraikat. De amennyiben lenne egy időgépünk, igazán szívesen készítenénk egy közös szelfit Mona Lisa-val! 🙂

szponzorált tartalom

Ajánlatok