accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

4 hasznos ajándékötlet vadászoknak

utazomajom /

Az ajándékozás sokak számára nagy fejtörést okoz, hiszen a pénz személytelen, tárgyakból pedig olyasmit érdemes adni, ami az illető számára valóban hasznos. A hobbihoz, munkához kötődő eszközök azonban szinte mindig telitalálatnak bizonyulnak, ezért most nézzünk pár ötletet, mivel lepjünk meg egy hobbi- vagy hivatásos vadászt.

Fűthető ruházat

Aki a természet és a vadászat szerelmese, netán munkaköri kötelessége az erdőjárás, azt bizony még a kemény mínuszok sem tartják vissza attól, hogy puskát ragadjon és nyakába vegye a kietlen vadont.

A hidegben gyalogolni vagy a vadászlesen ücsörögni viszont cseppet sem komfortos, ezért a fűthető ruházatnak minden vadász örül. Az üzletek kínálatában ma már lehet találni nadrágot, mellényt, talpbetétet, zoknit, kabátot és így tovább. Ezek a termékek általában tartalmaznak egy fűtőszálat, ami egy tölthető akkumulátorról üzemel és akár órákig biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

Egy komplett ruházat ára igen borsos, de ha csak egy-egy ruhadarabot ajándékozunk, már az is nagy segítség a hideg elviseléséhez.

Lespárna

Aki még sosem üldögélt órák hosszat jóformán mozdulatlanul egy vadászles kemény, hideg fa padján, annak fogalma sincs, mennyi kényelmetlenséget tud okozni egy hosszú ideig tartó “leskelődés”.

Ilyenkor nagyon hasznos tud lenni egy könnyű és kicsire összehajtható lespárna, ami nem foglal sok helyet a hátizsákban, de mégis komfortosabbá teszi az ücsörgést. A puha anyag kényelmes ülőalkalmatosságot varázsol a kemény fadeszkából, a vízhatlan alsó része pedig szárazon és melegen tart. Nem túl drága, ám annál praktikusabb ajándék.

Vadásztőr tokkal

Elegáns és időtálló meglepetés, ráadásul nincs vadász, akinek ne lenne szüksége egy éles és megbízható tőrre, amit mindig magánál hord. A Fiskars&Gerber termékek webáruházában kapható Gerber tőrök garantáltan a hátizsák állandó “lakói” lesznek, hiszen egy éles vágószerszám nélkülözhetetlen az erdőjáráshoz.

A márka kínálatában klasszikus és modern kialakítású eszközök is fellelhetőek, némelyikük pedig zsigerelő horgot is tartalmaz, ami szintén jól jön egy vadászat során. A tok nem csak a biztonságos tárolásért felel, hanem elegáns benyomást is kelt, így egy ilyen ajándéknak már plusz csomagolásra sincs szüksége, elég ha átkötjük egy színes szalaggal.

Lőszertartó

Hol tárolja egy vadász a tartalék lőszereit? A zsebében? A hátizsákjában? Nos, végső esetben akár ott is, de sokkal stílusosabb egy lőszertartót használni erre a célra! Egy klasszikus, szépen megmunkált, nadrágszíjra rögzíthető bőr lőszertartó minden vadász szívét megdobogtatja, ha pedig vigyáz rá, akkor akár generációkat is “kiszolgálhat”.

Aki pedig a modernebb megoldások híve, az bizonyára örömmel fogad majd egy tépőzáras, puskatusra rögzíthető lőszertartót, amin valamilyen tipikus “vadászos” motívum, például szarvasbika, vaddisznó vagy őzbak díszeleg.

Ajánlatok