accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

56. nap – Vietnamban minden árus át akar verni

utazomajom /
Vietnamba érkezve az első pár nap furcsa volt, hogy szinte minden árus le akar húzni, mert az utazásom első 1,5 hónapjában nem találkoztam ilyen látványos átverésekkel, viszont minél több időt töltök el ebben az országban annál inkább tetszik.

Idáig minden nap valami különös kalandban vagy élményben volt részem. Vietnam egy kicsit lehet, hogy “macerásabb”, mint Thaiföld, de hozzá lehet szokni és utána már tényleg élvezetes az országban való barangolás.

Újabb kirándulás

A mai napra egy hajókirándulásra fizettem be a Halong-öbölbe és környékére Cat ba szigetéről, melynek kajakbérléssel együtt 18 dollár, kajakozás nélkül pedig 15 dollár volt az ára.
A kirándulás nagyszerű volt, csodálatos környéken hajókáztunk, viszont nyáron biztos, hogy még nagyobb élményt ad. A végén megálltunk egy helyen, ahol be lehetett ugrálni a vízbe a hajóról, viszont 15 fokban nem hiszem, hogy nagyon kellemes a hideg vízbe ugrani. Ennek ellenére volt pár őrült a csoportunkban, akik bevállalták. Az ebédünk újból hibátlan volt. Cat ba környékén érdekes volt látni, hogy a halászok a vízre építették a házaikat és ott húzták ki a halászhálójukat.

Halong-öböl túra vagy Cat ba szigete?

Hanoiban minden utazási iroda kínál 1-2-3 napos Halong-öböl kirándulást. Biztos, hogy azok is jók lehetnek, de szerintem azért jó külön foglalni transzfert Cat ba szigetre és itt befizetni különböző programokra, mert így magunk válogathatjuk meg, hogy mit szeretnénk csinálni. Árban végül is nincs szignifikáns különbség a Halong-öböl kirándulás és az egyenként összerakott Cat ba program között, viszont aki nem Hanoiba menne vissza, hanem dél felé venné az irányt, annak észszerűbb döntés az egy irányú Cat ba transzfer.

Aznapi költés: 7.100 Ft

Ajánlatok