accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Támogasd a belföldi hoteleket – vásárolj hosszú lejáratú kupont!

utazomajom /

Az utazomajom.hu oldalon “Ingyenes megjelenést biztosít az Utazómajom a magyar szállásoknak” címmel jelentettünk meg bejegyzést és vártuk a hotelek jelentkezését. Szép számmal kaptunk üzeneteket, hamarosan a 7 hotelét is kiválasztjuk. Jöjjön az első 5 szálláshely! Kérlek oszd meg ezt a bejegyzést, ezzel is sokat segíthetsz.

Arra kérnénk minden felelősségteljes utazót, hogy aki csak teheti ne kérje vissza a már lefoglalt szállás éjszakáinak az árát, hanem válasszon egy alternatív időpontot, amikor be tudja pótolni a pihenést. Ez nagyon sokat jelent a belföldi turizmusnak!

1. Borbarátok Panzió, Badacsony

A panzió 9 légkondicionált, fürdőszobás kétágyas szobával várja a környéken megszállni vágyókat. A szobák a FATA Pincészet borairól (Kéknyelű, Szürkebarát, Rózsakő, Olaszrizling, Muskotály,Rizling, Ürmös,Cabernet, Zweigelt) kapták a nevüket. Az étterem vendégeit a balatoni halételek kínálatával, magyaros ételekkel és a modern konyha remekeivel, helyi borokkal fogadja.

Kétágyas szoba ára 23.500 Ft/éj /2 fő részére reggelis ellátással + ajándék 3 tételes borkóstoló a FATA Pincében. A részletekért kattints ide.


2. Hotel Visegrád****, Visegrád

A Hotel Visegrád**** a festői szépségű Dunakanyarban helyezkedik el. A szálloda Dunára vagy Fellegvárra néző, erkélyes, kompletten felszerelt szobákat kínál. Wellness részlegében finn-, bio- és infraszauna, gőzkabin, panorámás élmény pezsgőfürdő, fűtött vizű beltéri medence, gyermek pancsoló és szabadtéri medence várja a kedves vendégeinket.

72.000.- Ft-tól 3 nap/ 2 éjszaka standard szobában 2 felnőtt részére, félpanzióval, királyi lakomával a Reneszánsz étteremben. A részletekért kattints ide.


3. Baroque Hostel, Budapest

A Baroque Hostel egy jó hangulatú, fiatalos hely a Hősök tere szomszédságában, mely ötletes módon ötvözi a barokk és a minimál stílust. 2008 óta működünk és bővülünk, törekedve arra, hogy vendégeink visszajárjanak és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, akár egyénileg akár csoporttal érkeznek. Hostelünket azok az utazók választják, akiknek nincsenek luxus igényeik és kis költségvetésből szeretnék komfortosan és családias hangulatban eltölteni budapesti napjaikat.

Privát szobák 5.600 Ft/szoba/éj-től, közös hálótermi ágyak 2.800Ft/fő/éj-től. A részletekért kattints ide.


4. Karos Garden Family Resort **** Zalakaros

Családdal az igazi! Pattanj autóba, töltődj fel, élvezd a vidék hangulatát! Különálló teljesen felszerelt önálló apartmanok, zárt udvarral, medencével, gyermekpancsolóval és játszótérrel, a fürdő közelében. Mesebeli kényelem, pont, mint otthon! Élvezd a madárcsicsergést, bringázz, kirándulj nagyokat a Kis-Balatonnál, fedezd fel újra az ország csodáit!

26.700 Ft / 2 fő / 3 éjszaka önellátással. A részletekért kattints ide.


5. 4 Évszak Hegyihotel

A High-Tech Sportok Bázisa vadonatúj csúcsprogramozott hegyi üdülője nem csak azért nyújt top-élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található, hanem azért is, mert az ide szervezett események a hamisítatlan HSB magas minőséget képviselik. Mátraháza központjában található háromszintes épületben pazar környezetben, háromcsillagos körülmények várják a pihenni vágyókat, a csapatösszetartásra érkezőket, a családi ünnepet megülőket, a kis- és nagy gyermekes családokat, a baráti társaságokat, nyugdíjas köröket, mindenkit, aki számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos.

A szállóvendégek minden nap a saját szobájuk ablakából csodálhatják meg a mátrai erdő vadjait, a napnyugtával előmerészkedő őzeket, szarvasokat.

Említhetjük, hogy a szállodában villámgyors wifi és 130 féle tévécsatorna várja a pihenni vágyókat, a legnagyobb sikere azonban a szarvasbőgés idején, a szobák mellé járó szarvasnéző távcsőnek lesz. A természetfilmeket sugárzó csatornák helyett itt ugyanis elég lesz kinyitni az ablakot. Az igazi vadregényes sztori minden nap élő adásban, reklám nélkül, egész éjszaka megtekinthető a 4 Évszak Hegyihotelben.

Már 8.489 Ft/fő/éj-től. A részletekért kattints ide.


Segíts a magyar turizmusnak! Ha már lefoglalt szobád van valamelyik szálláshelyen, a pénz visszatérítés helyett válassz alternatív időpontot. Ezzel rengeteged segíthetsz a nehéz helyzetben lévő vállalkozásokon. Kérlek segíts egy megosztással, hogy minél több emberhez jusson el a kérés!

Ajánlatok