accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ingyenes megjelenést biztosít az Utazómajom a magyar szállásoknak

utazomajom /

Ebben a hirtelen jött és extrém nehéz helyzetben hatalmas összefogásra van szükség. A szálláshelyek sorra függesztik fel a tevékenységüket a vendégek hiánya, vagy éppen elővigyázatossági okokból. Ezek az intézkedések a munkavállalók életét közvetlenül befolyásolják, a kisebb tőkével rendelkező, akár családi kézben lévő szálláshelyek végleges bezárásával járhatnak.

Biztosan sokatoknak van kedvenc belföldi szálláshelye, amit szívesen támogatna. Sőt, amint vége a járványnak, el is látogatna oda. Ezeknek a szállodáknak azonban a visszamondások miatt most lenne szükségük pénzre, hogy tudjanak tervezni a későbbi időszakra. Azt javasoljuk, hogy állítsanak ki olyan kuponokat, amelyek legalább egy évig felhasználhatóak. Ezek megvásárlásával a vendégkör át tudja segíteni a nehéz időszakon a kedvenc szálláshelyét. Fontos, hogy a vouchereket közvetlenül az adott szállodától, jutalékmentesen vásároljátok meg. Amely szálloda szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, ingyenesen közzétesszük az oldalunkon.

Ezen felül minden héten egy belföldi szálláshely lehetőséget kap arra, hogy bemutassa a szolgáltatását a korábbi 7 hotele sorozathoz hasonlóan, természetesen díjmentesen.

Tegyünk együtt, a magyar turizmusért!

Írj üzenetet az info@utazomajom.hu címre. Ha kupont biztosítasz a leendő vendégeidnek, a téma legyen “szállás kupon“, ha szeretnél megjelenni a 7 hotele rovatban, akkor “7 hotele“.

Ajánlatok