accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

3 hetes óceánátkelés Rio de Janeirótól Lisszabonig repülőjeggyel

utazomajom /

Mindig is arról álmodtál, hogy átszeld az óceánt? Most luxus körülmények között teheted meg, ráadásul felfedezheted Rio de Janeirót és Lisszabont is vezetett kirándulások alkalmával. A 17 napos óceánátkelés előtt 5 napot töltesz Rio de Janerióban egy négy csillagos szállodában, majd az utazás végén egy napot Lisszabonban. A hajó kiköt Brazília 4 városában, két Zöld-foki-szigeten, két Kanári-szigeten és Madeirán is. Garantáltan felejthetetlen élmény, amely egy egész életre szól!

A 21 napos utazás ára 1.418.990 Ft repülőjegyekkel, szállásokkal, óceánjárózással, ellátással, programokkal. MEGNÉZEM

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza

  • Iberiával Bécsből Rio de Janeiróba illetve Lisszabonból Bécsbe, 23 kg poggyásszal együtt
  • repülőtéri adók és biztonsági díjak
  • 4 x éjszaka Rio de Janeiróban, a Hotel Arena Leme **** szállodában
  • 16 x éjszaka a Norwegian Star fedélzetén
  • ellátás: reggeli (szálloda) vagy teljes ellátás reggelivel, ebéddel, uzsonnával, snackekkel, vacsorával a főéttermekben, valamint a snack- és büfééttermekben (freestyle dining változó étkezési idővel és szabadon választható ülőhelyekkel), kabinszerviz (reggeli kávéval és kontinentális reggelivel 10:00 óráig) (hajó).
  • a fedélzeti létesítmények használata az utastérben és részvétel a fedélzeti szórakoztató programokon
  • 1 x kirándulás Rio de Janeiróban, beleértve a Corcovado megmászását (tartam kb. 6 óra, 2. nap)
  • 1 x kirándulás Rio de Janeiróban, beleértve a látogatást Cukorsüveg-hegyre, felvonóval (tartam kb. 6 óra, 3. nap)
  • 1 x városnézés Lisszabonban (tartam kb. 3 óra, 21. nap)
  • minden transzfer és kirándulás Rio de Janeiróban és Lisszabonban, beleértve a német nyelvű idegenvezetést az útiterv szerint.
  • borravalók a fedélzeten napi 20 USD/fő/nap értékben (jelenleg kb. 20 €/fő/nap)
  • angol nyelvú fedélzeti kommunikáció, német nyelvű vendégszolgálat
  • minden beszállási és leszállási díj, üzemanyag-pótdíj

 

A 21 napos utazás ára 1.418.990 Ft repülőjegyekkel, szállásokkal, óceánjárózással, ellátással, programokkal. MEGNÉZEM

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülőút Madridon keresztül Rio de Janeiróba, a német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket, majd transzfer a szállodába.
2.nap Rio de Janeiro • A Rodrigo de Freitas-lagúna, valamint Leblon, Ipanema és Copacabana strandjai mentén tett festői autózás után elérjük a Corcovadót. A hegy lábánál átszáll egy kényelmes kisvonatra, amely felvisz a hegycsúcsra (tartam kb. 20 perc). Ezután a panorámás felvonókon vagy mozgólépcsőkön juthatunk fel a Krisztus-szoborhoz. Onnan hihetetlen kilátás nyílik Rio de Janeiróra.
3.nap Rio de Janeiro • Ma a város néhány történelmi műemlékét látogatják meg: a híres Selarón-lépcsőt valamint a a Fővárosi Katedrálist, ahol Ferenc pápa 2013-as látogatása során misét celebrált. Ezután meglátogatják a város egy másik nevezetességét, a “Cukorsüveg”-hegyet, amelyet felvonóval közelítenek meg. Az első felvonó a “Morro da Urca” nevű domb tetejére visz, amely 215 méterrel a tengerszint felett található, és ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az egész öbölre és a környező szigetekre. Innen egy második felvonó visz fel a “Cukorsüveg”-hegy csúcsára, amely 395 méterrel a tengerszint fölé emelkedik, és 360 fokos kilátást nyújt az egész városra.
4.nap Rio de Janeiro • Szabadidős nap, valamint lehetőség nyílik a petrópolis-i kiránduláson való részvételre (fakultatív extra).
5.nap Rio de Janeiro • Dél körül transzfer a kikötőbe és beszállás. A hajóút 17:00 órakor kezdődik.
6.nap Armação dos Búzios/Brazília. (08:00 – 20:00).
7.nap Kikapcsolódás a tengeren.
8.nap Salvador da Bahia/Brazília. (09:00 – 17:00).
9.nap Maceió/Brazília. (09:00 – 19:00).
10.nap Recife/Brazília. (07:00 – 16:00).
11 – 13.nap Kikapcsolódás a tengeren.
14.nap Porto Grande/Zöld-foki-szigetek. (11:00 – 21:00).
15.nap Santa Maria/Zöld-foki-szigetek. (06:00 – 16:00).
16.nap Kikapcsolódás a tengeren.
17.nap Santa Cruz, Tenerife (Kanári-szigetek)/Spanyolország. (12:00 – 22:00).
18.nap Las Palmas, Gran Canaria (Kanári-szigetek)/Spanyolország.(07:00 – 17:00).
19.nap Funchal, Madeira/Portugália. (10:00 – 19:00).
20.nap Kikapcsolódás a tengeren.
21.nap Lisszabon – Visszaút – Érkezés Lisszabonba/Portugáliába 07:00 órakor. Kiszállás, a német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket, majd városnézés. Fedezze fel Portugália nyüzsgő fővárosát és nagyszerű gyarmati múltját. Fedezze fel a “fehér várost”, melynek központja az UNESCO Világörökség része, egy városnézés keretében (a kirándulás időtartama kb. 3 óra), a Belem-toronnyal, a Hieronymus-kolostorral (mindkettő kívülről) és más fontos látnivalókkal. Ezt követően transzfer a repülőtérre és visszautazás Madridon keresztül. Érkezés Bécsbe és egyéni hazautazás.

Ajánlatok