accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

USA, Párizs, Barcelona: Az Air Serbia járatok az élményekhez repítenek

kristofeszter /

Ennél egy bitang jó paellát? Hívogat a végtelen tenger, vagy Chicago, a szelek városa? „Az élet rövid és a világ széles. Szóval csomagolj, és szerezzünk együtt néhány közös emléket” – mondja az Air Serbia szlogenje. Mindegy, hogy az USA, a mediterrán partvidék, Párizs, Skopje vagy akár Ljubjana az úti cél, olyan kalandok várnak szerte a világban, amelyektől csupán a repülés választ el. A repülés pedig, ahogyan az utazás és a felfedezés, valódi élmény, ha a megfelelő repjegy lapul a markodban. Szökj meg egy kicsit a szürke hétköznapok elől, és vedd célba álmaid úti célját! Csapj le a legjobb Air Serbia-jegyekre, összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Nem tudod eldönteni, merre utazz? Segítünk!

Azt biztosan eldöntötted már, hogy Európán belül szeretnél-e utazgatni, vagy messzebbre repülnél, de akárhogyan döntesz, vedd számításba, hogy a repülés függőséget okoz. Ha egyszer ráérzel az ízére, soha többé nem szeretnél lemondani róla, hiszen vannak olyan térségek ahova nem tudsz, vagy egész egyszerűen nem csak szeretnél autóval/vonattal utazni.

  • Szereted a népszerű bakancslistás helyeket, mint pl. az Eiffel-tornyot, ahova közel 7 millió ember mászik fel évente?
  • Inkább Szlovénia rejtett kincsei érdekelnek?
  • Szívesen megismerkednél a macedón konyha ízeivel?
  • A perselyedben már régóta gyűlik a pénz egy USA-kalandra?
  • Esetleg fejest ugranál Barcelona pezsgő mediterrán életébe?

Az Air Serbia járataival több kontinensre, országba és térségbe, így Afrikába, Ázsiába és a csendes-óceáni térségbe, Európába, Amerikába és a Közel-Keletre is eljuthatsz. A legnépszerűbb útvonalak között szerepel a Belgrád – New York, Belgrád – Párizs és a Belgrád – Ljubjana útvonal is. A legtöbb fent említett úti cél kényelmes belgrádi átszállással elérhető a Budapestről indulóknak. Hozzá tudsz tenni még egy kis időt a pihenésedhez? Feltétlenül szánj legalább 2-3 napot egy belgrádi városnézésre, amely gazdag történelemmel, kedvező árakkal és vérpezsdítő éjszakai élettel ajándékoz meg.

3 napos hétvégi városlátogatás Belgrádban >>

Barcelona

Utazz kedvező áron, az Air Serbia nem viccel!

Érdemes türelmesen nézelődni az Air Serbia weboldalán, ugyanis pl. egy Belgrád – New York járatra vásárolhatsz már 460 euróért (fő/odaút) is jegyet. Ha rugalmas az időbeosztásod, csapj le a legjobb lehetőségekre, tartsd szem előtt, hogy a weboldalon feltüntetett árak egy későbbi foglalás esetén már nem feltétlenül lesznek elérhetőek. Alapos tervezéssel és tudatos szervezéssel sokkal kedvezményesebb áron repülhetsz, mint gondolnád, legyen szó egy közkedvelt európai városról, egy mediterrán paradicsomról, vagy az USA egyik városáról. Ha a légitársasággal repülsz, készülj fel rá, hogy az utazásod több lesz, mint repülés. Amellett, hogy előzetesen minden információt megtalálsz az ülőhelyektől a poggyászokon át a fedélzeten felszolgált ételekig, lecsaphatsz kiemelt szolgáltatásokra, ünnepi és kiegészítő csomagokra is.

Ülőhelyek és csomagok

Sokan vagyunk és sokfélék. Van, akinek tökéletesen megfelel egy standard ülőhely az ablaknál, a folyosón vagy középen, míg mások jobban szeretnek a kijárat közelében ülni, szeretik kinyújtóztatni a lábukat, vagy extra helyet vásárolnak, hogy ezzel is kényelmesebbé tegyék az utazásukat. Válaszd ki a számodra tökéletes ülőhelyet, így egy hosszabb repülőutat is élvezni fogsz.

Mit kell tudni a csomagokról? Ha rutinosan repülsz, biztosan tudod, hogy fontos kérdés, mennyi poggyásszal indulsz útnak. Tudod már, hova repülsz legközelebb? A poggyászok súlyára vonatkozó információk között keress rá az úti célra, mert nem mindegy, hogy Európán belül, illetve Európa és a Közel-Kelet között, Belgrád és az USA között, az USA és más célállomások között Belgrádon keresztül, vagy Belgrád és Kína között utazol-e.

Mit ennél az utazás során?

Diétázol, speciális étrendet követsz, vagy igazi ínyenc vagy? A fedélzeten biztosan találsz majd olyan fogást, aminek örülni fogsz. Az indiai ételek fenségesen fűszeresek, a tengeri gyümölcsös fogások hallal vagy kagylóval, míg az ázsiai vegetáriánus tálak friss zöldségekkel és gyümölcsökkel várnak. Mindez egy repülőn. Jól hangzik, nem igaz? A Belgrád és New York/Chicago/Tiencsin közötti járatokon ráadásul ingyenesen fogyaszthatsz ezekből a különleges ételekből.

Fotó: Air Serbia

Akár csak néhány napos, akár hosszabb utazásra készülsz, az Air Serbia járatai tökéletesen igazodnak a kikapcsolódásodhoz, méghozzá kedvező árakon. Mesélj, neked mi szerepel most a bakancslistád élén?

Szponzorált tartalom.

Ajánlatok