accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Elegáns fogpótlásért a magyaroknak külföldre kell utazniuk?

utazomajom /

Az, hogy ki mivel tölti a legszívesebben a szabadidejét nagyon változó lehet attól függően, hogy melyikünk milyen érdeklődési körrel rendelkezik. Sokan vannak például, akik előszeretettel olvasgatják a búvárlapokat, amikor az idejük engedi, ennek során pedig érdekes, fogászati témákkal kapcsolatos cikkek is eléjük kerülhetnek.

Vannak olyan hírek, amik azzal riogatnak minket, hogy ha elegáns fogpótlást szeretnénk, akkor bizony külföldre kell utaznunk, mert itthon nem találunk olyan fogászatot, ahol azt a megfelelő minőségben készítik el.

Ez azonban nem igaz, hiszen ott van például a Clinident fogászati központ, ahol többek között az esztétikus fogkorona is magas minőségben, a legmodernebb technológiájú eszközökkel készül el hozzáértő szakemberek által. Ha tehát erre van szükségünk, akkor ne aggódjunk, nem kell külföldre utaznunk, elég csak felkeresni a Budapesten található fogászatot.

Mai írásunkban az esztétikus fogkoronáról fogunk egy kicsit bővebben is írni, érdemes lesz velünk tartani!

Mi az épített fogkorona?

A fogorvosok általában mindent megtesznek annak érdekében, hogy meg tudják menteni a sérült fogakat. Van azonban olyan eset, amikor erre sajnos már nincs lehetőség.

Tipikusan ilyen, amikor a fogszuvasodás olyan előrehaladott állapotban van és a fogunk már olyan rossz állapotban van, hogy azt részben vagy teljesen el kell távolítani, és fogkoronát kell ráépíteni. Ugyanezt javasolják az orvosok akkor is, ha egy baleset során letörik a fogunk, és azt korrigálni kell.

Milyen fogkoronafajták léteznek?

Többféle típusú fogkorona is létezik, melyek más-más tulajdonsággal rendelkeznek, így eltérő végeredmény érhető el velük. Ott van például a fémkerámia, illetve az aranykerámia korona, de ma már léteznek ezeknél sokkal esztétikusabb, modernebb típusok is, amik egyre szélesebb körben elterjedtek.

Ezek közé sorolhatjuk a cirkon, illetve a kerámia koronát, melyek teljes mértékben fémmentesek és 100%-ban biokompatibilisek. Az anyagkialakításuknak köszönhetően a baktériumok nem telepednek meg rajtuk és a kellemetlen hideg-meleg érzetre is megoldást adnak. És, ami legalább ennyire fontos, ezek a típusok az emberi foghoz nagyon hasonló megjelenéssel bírnak.

Kérjük szakértők segítségét!

Látható, hogy a fogkoronatípusok tekintetében többféle megoldás közül is választhatunk, így nem csoda, ha elbizonytalanodunk azzal kapcsolatban, hogy számunkra melyik lenne a legmegfelelőbb. Ez esetben bátran kérjük időpontot a Clinident Fogászati Centrum munkatársaitól egy előzetes konzultációra.

Ennek keretén belül szakértőkkel tudjuk átbeszélni a kérdéseinket, illetve az esetleges aggályainkat vagy az olyan információkat, amik bizonytalanságot okoznak bennünk. Ők pedig segítenek eldönteni, hogy melyik típusú fogkorona lesz a legmegfelelőbb számunkra. Annak elkészítéséhez pedig a legmodernebb eszközöket fogják használni, hogy teljes mértékben elégedettek legyünk a végeredménnyel.

Ajánlatok