accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A 3 legjobb helyszín ahova érdemes elutazni kaszinózni 2022-ben

utazomajom /

Kevés olyan izgalmas dolog van, mint egy este a kaszinóban némi szabadon elszórható pénzzel. Ezek a helyek sok nyerőgépet és filcasztalokat foglalnak magukban póker, blackjack és rulett játékokkal. De rengeteg látnivalót és tennivalót is kínálnak a kaszinón kívül, ami fontos, ha olyan valakivel utazik, aki nem osztja a nagy tétek és a nagy kockázatok iránti szenvedélyét. Ebben a cikkben felsoroljuk a 3 legjobb helyet, érdemes menni, ha nem akarsz mindig online kaszino oldalakon játszani. Helyezd magad kényelembe, és induljunk!

1. Las Vegas, Nevada, USA

Valószínűleg már kitaláltad, hogy Las Vegas lesz az első számú szerencsejátékos úti célunk. Lehet, hogy ez valóban egy kicsit közhelyes, de a legjobb kaszinóhelyeket tartalmazó, önmagára valamit is adó listán tényleg Vegasnak kell az első helyen szerepelnie. Las Vegas szerepeltetése ezen a listán nem igényel további magyarázatot. Filmek, sport- és szerencsejáték-műsorok tucatjaiból mindannyian tudjuk, hogy ez a Mojave-sivatagban fekvő város a világ leghíresebb kaszinóhelye. Bár a kínai Makaó területe az éves kifizetések tekintetében megelőzte Las Vegast, Vegas még mindig a legnépszerűbb kaszinócélpont világszerte.

A sivatagban való elhelyezkedéséből adódóan Vegasban egész évben kellemes vagy meleg hőmérséklet uralkodik, ami különösen a hidegebb helyekről érkezők számára nagyszerű hely. Vegast azonban nem az elhelyezkedése miatt választották a világ legnagyobb kaszinócélpontjává. Vegas felemelkedése kizárólag Nevada állam liberális szerencsejáték-törvényeinek köszönhető, ahol Las Vegas található. Maga a város a nevét a spanyol “Meadows” szóról kapta, amikor egy spanyol felfedező volt az első nyugati, aki 1829-ben betette a lábát Las Vegas völgyébe. Füves rétjeivel és friss forrásvizével természetes pihenőhely volt a Kalifornia felé nyugatra tartó utazók számára. Amikor John C. Fremont amerikai felfedező 1844-ben megérkezett, másokat is rábeszélt, hogy gyülekezzenek a környéken, és telepedjenek le a szélesebb völgyben. Később róla nevezték el a Las Vegas belvárosában található híres Fremont Streetet, ahol számos kaszinó található.

Vegas annyira egyedi kaszinóhely, hogy minden játékos biztos lehet benne, hogy talál kedvére valót. Akár kezdő játékos vagy, akár olyan, akinek korlátozott a költségvetése, vagy nagy játékos, aki szívesen kockáztat egy kisebb vagyont, mindig megtalálod az igényeidnek megfelelő asztalt vagy nyerőgépet. A nagy tétekkel játszó játékosok könnyen játszóterükké tehetik Vegast. Ha maximalizálja előnyeit és helyesen játszik, azonnal mindenféle ajándékot kap a kaszinó vezetőségétől. Nem ritka, hogy a nagy játékosok ingyen kapnak upgrade-et a legnagyobb lakosztályokba, vagy ingyenes étkezési utalványokat az üdülőhely legjobb éttermeibe. Minden kaszinóterem vezetője, aki ismeri a szakmáját, azonnal felismeri a high rollert, és mindent megtesz, hogy a kaszinóban tartsa az üzletét.

2. Venetian Macau, Makaó, Kína

Ha nyerőgépekkel vagy asztali játékokkal szeretnél játszani, számos kaszinó közül választhatsz (Makaóban több mint 40 van). Ezek közül néhány ismerős lehet a tapasztalt játékosok fülének, hiszen azóta számos híres nyugati kaszinó nyitott üzletet Makaón. A legnagyobb és talán leghíresebb kaszinó a Venetian Macau. Ez a kaszinó pont úgy néz ki, mint a Las Vegas-i Venetian, hamis olasz reneszánsz falfestményekkel és hagyományos gondolákkal ellátott csatornákkal. A több mint 3400 négyzetméteres kaszinótérrel, 800 nyerőgéppel és asztali játékkal a makaói Venetian hatalmas.

Las Vegas más nagy nevei, például a Wynn, a Sands és az MGM Grand is nyitott kaszinókat Makaóban. Híres helyi kaszinók – a külföldiekhez hasonlóan nagyok – a Lisboa, a Grandview, a Jal Alai, a Golden Dragon és a Ponte 16. Makaónak számos különböző Galaxy kaszinója is van, mint például a Galaxy Rio, a Galaxy Starworld és a Galaxy Cotai Mega. Az általunk említett kaszinók mindegyike alkalmas minden típusú játékos számára, hiszen könnyen találhatsz a kis költségvetésűeknek megfelelő asztalokat és nyerőgépeket, valamint az igazi high rollerek számára megfelelő asztali játékokat is.

3. Estoril, Portugália

Ha klasszikus európai kaszinót keresel, az Estorilban található kaszinó segíthet. A portugál Riviérán, a fővárostól, Lisszabontól mindössze néhány kilométerre, nyugatra található Casino do Estoril, ahogy portugálul hívják, Európa egyik legnagyobb kaszinója. A kaszinót 1916-ban építették, és hamarosan a tehetős játékosok célpontjaként szerzett hírnevet. A szürke gazdagok és a tehetős üzletemberek mellett a kaszinó a nemesek, a királyi családok és a kalandorok kedvelt célpontja is volt.

Az Estoril kaszinóba bármelyik turista könnyedén bejuthat, bár a high roller részlegekbe nem olyan egyszerű bejutni. Bár a kaszinó normál területein a légkör meglehetősen földhözragadt, ajánlatos egy kicsit jobban felöltözni, ha be akarunk jutni a kaszinó exkluzívabb részeibe. Tekintettel arra, hogy Estoril csak egy rövid vonatútra van Lisszabontól, a kaszinó tökéletes választás lehet.

További kiváló helyek még:

  • Monte-Carlo, Monaco
  • Sun-City, Dél-Afrika
  • Salzburg, Ausztria
  • Párizs, Franciaország

Ezek túl pedig még számos remek, patinás kaszinó van Európában is, tehát nem is kell olyan messzire menned egy is autentikus kaszinóélményért!

Ajánlatok