accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Ryanair közvetlen járatot indít Zakynthosra és bővíti a görög járatainak számát

utazomajom /

A Ryanair újabb görög útvonalat jelentett be a nyári szezonra, július elsejétől hetente két alkalommal repülhetünk Zakynthosra.

Ezen kívül az ír fapados légitársaság tovább bővíti járatainak számát Korfu és Chania felé, így a nyári szezonban már heti kettő helyett három járattal repül a görög szigetekre. Az intézkedéseket a növekvő kereslettel magyarázta a vállalat.

Görögország Európán belül az egyik legjobb a járványügyi mutatókkal büszkélkedhet. Éppen ezért sokan bíznak abban, hogy komolyabb korlátozás nélkül a 2021-es év slágerei lehetnek. Csak a Ryanair kínálatában 6 desztináció foglalható: Athén, Korfu, Mykonos, Preveza, Thessaloniki és Zakynthos.

A 2021. március 31. előtti foglalások továbbra is díjmentesen módosíthatóak. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen oknál fogva nem szeretne elutazni az utasa  megadott időpontban, választhat egy új dátumot, vagy más közeli desztinációt is. Ha az új járat drágább, mint az eredeti, akkor a különbözetet ki kell fizetni.

Ajánlatok