accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A szoknya ötven árnyalata!

utazomajom /

Rövid, hosszú, térdig érő, A-vonalú, farmer, szövet, kötött – ugye mennyi stílus jut eszünkbe a szoknyáról? Reméljük, hogy soha nem megy ki a divatból ez a különösen nyáron kényelmes darab, amiben igazi nőnek érezhetjük magunkat!

Kényelem a nyári programokhoz!

Bárki is mondja, hogy egy szoknya márpedig nem lehet kényelmes, bizonyára a fűzős, múzeumi darabokra gondol. A szoknya valójában a hölgyek legjobb barátja a nyári forróságban! Remekül képes szellőzni a hőségben, könnyen felvehető, és bármilyen egyszerű felsővel elegánsan néz ki.

A fázósabbak akár egy dögös egyszerű fekete vagy mintás harisnyával is kombinálhatják, így kellemest a hasznossal összekötve igazi dívakülsőt kölcsönöz!

Nyáron népszerűek a testhez simuló miniszoknyák, amit bármilyen szandállal, magas sarkú cipővel, de akár még egy extravagáns edzőcipővel is hordhatunk.

A legfontosabb a nyári ruhákkal kapcsolatban az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és maximális kényelemmel indulj neki a napnak a szettedben!

Elegáns kinézet az irodai szettekhez!

Bár sok cég már rendkívül kedvező dresszkódokat vezetett be, az irodában még mindig a szolid, elegáns vonal hódít. Könnyű átesni azonban a kevésbé érdekes színek és minták irányába az egyszerűségre való törekvés miatt, ami nagy hiba, különösen nyáron.

Kis odafigyeléssel és a darabok gondos összeválogatásával remek outfiteket tudsz kombinálni. Egy egyszerű fehér top és egy absztrakt mintás szoknya máris jobban mutat, mint a szokásos fehér blúz – fekete szoknya kombó.

Próbálj meg kísérletezni a mintákkal, színekkel és fazonokkal, és dobd fel az unalmas irodai szetteket elegáns, letisztult, vidám szoknyákkal a MAGENTA WEBSHOP-ból!

Csinos és igényes darabok az esti buliba!

A téli melankóliából kiszabadulva alig várjuk, hogy végre felvehessük lenge ruhadarabjainkat, különösen a szoknyákat. Jólesik végre kicsit szabaddá tenni a lábakat, karokat kényelmi szempontból, és önbizalomtuning miatt is!

Nincs az a buli, amiben mellélőhetnél egy csinos miniszoknyával és egy hozzá illő magas sarkúval! Akár kerti grillezésről van szó, akár koktélpartiról barátnőkkel, a fejedben elképzelt biztonságos, nadrágos szettnél garantáltan izgalmasabb egy szoknya választása!

Ne félj a színektől és a mérettől, válassz olyan hosszt és fazont, amiben kényelmesen érzed magad, és kísérletezz minél több összeállítással!

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem. A szoknya nagy barátja az öv, ami megkötős formában és csatos típusban is remekül mutat a derékon, kihangsúlyozva az alakot. Egy csinos borítéktáska, magassarkú és blézer kombináció pedig igazi sztárkülsőt kölcsönöz bárkinek.

Még van időd a nyári ruhatárad felfrissítésére! Válaszd a MAGENTA WEBSHOP ízléses, elegáns és játékos szoknyáit és felsőit. Fedezd fel a letisztult színekben és mintákban rejlő lehetőséget, és ragyogj!

Ajánlatok