accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Így kerülheted el legálisan a bevándorlási hivatal határellenőrzését Amerikában

utazomajom /

Mégis hogyan lehetséges elkerülni a határellenőrzést az USA-ban, ahol a világ egyik legszigorúbb feltételeinek kell megfelelni beutazáskor? Alapvetően sehogy, viszont egy szuper lehetőséget kihasználva rengeteg időt spórolhatunk az egyesült államokbeli utazásunk során.

Repülés Amerikába egyszerűen

Az Aer Lingus gépei Budapestről áprilistól már heti 4 alkalommal indulnak Dublin T2 terminálra, ahonnan nagyon kedvező átszállási idővel, egy minimális 2 óra 5 perces várakozással találunk járatokat New Yorkba, Bostonba vagy Chicagóba.

A rövid csatlakozási időn túl másik előnye a dublini repülőtéri átszállásnak, hogy az utasok az amerikai bevándorlási hivatal határellenőrzésén (US Preclearance) már a dublini reptéren átesnek. A procedúra pontosan úgy történik, mint az USA-ban. Még az átvizsgálást végző személyzet is amerikai állampolgár. A dokumentumok átadását követően (vízum, útlevél, oltási igazolás stb.) a vámkezelés alá tartozó tételeket (gyümölcs, alkohol, nagyobb mennyiségű készpénz stb.) bemutatod, és végül válaszolsz az utazásoddal kapcsolatos kérdésekre. Így az Egyesült Államokba érkezéskor a poggyász felvételén vagy az átszálláson kívül semmi egyéb teendőd nem lesz a reptéren. Tapasztalataink alapján ezzel nem csak az izzasztó kérdésektől, de a sokszor 3-4 órás sorbanállásoktól is megkíméled magad, ami egy hosszú út után minden pénzt megér. Európában egyelőre csak két reptéren (Shannon, Dublin) érhető el a preclearance szolgáltatás. További előny, hogy ezáltal a rövidebb átszállások is biztonságossá vállnak az USA-n belül.

Az Aer Lingus olyan egzotikus desztinációkat is kiszolgál mint San Juan vagy Barbados.

Ez az egy módja van tehát annak, hogy elkerüld legálisan a vámellenőrzést Amerikában.

Jelenleg New York budapesti indulással, dublini átszállással 160.000 Ft-tól foglalható Aer Lingus légitársasággal!

Miért Aer Lingus?

A Skytrax 4 csillagos minősítéssel jutalmazta a 90 éve működő Aer Lingust főként a fedélzeti szolgáltatások minősége, a reptéri kiszolgálás és a személyzet profizmusa miatt. Az ír nemzeti légitársaság már 93 saját útvonalat szolgál ki, de a codeshare járatoknak köszönhetően szinte a világ minden részére eljuthatunk.

Az Aer Lingus célállomásai Dublinból. (Forrás: flightconnections.com)

Közvetlenül Dublinba a Ryanairhez hasonló, versenyképes áron repítenek, azonban a fapados légitársaságnál nincs lehetőség átszállásos jegyek vásárlására, illetve az Aer Lingus transzatlanti útvonalakat is teljesít. Az átszállásos jegyek előnye, hogy nem kell a poggyászt újra feladni, illetve késés esetén a légitársaság díjmentesen átfoglalja a jegyed a következő járatra.

Az Aer Lingus tengerentúli járatai esetén jár az ingyenes feladott poggyász turistaosztályon a “Smart” vagy a “Flex” csomagok esetén. Üzleti osztályon az utasok akár 3 db bőröndöt is feladhatnak. Regionális járatok esetén 7 kg-os 25*33*20 cm dimenziójú kézitáskával számolhatsz.

Az online utasfelvétel mellett, lehetőség van ingyenes repülőtéri check-in-re is. A fapadosoknál, ha valaki elfelejt otthonról online becsekkolni, akkor a repülőtéri utasfelvételért akár az eredeti jegyárnál magasabb büntetést is kell fizetnie.

Európán belüli járatok esetén a fedélzeti ellátás fizetős, csakúgy mint az összes fapadoson, azonban a transzatlanti járatokon már ingyenesen szolgálnak fel meleg ételt, italokat és snackeket. Az üzleti utasok pedig egy prémium étel-és italválogatásból választhatnak utazás közben. Gyerekek számára mindkét osztályon külön menü elérhető.

A transzatlanti repülőjáratok esetén ülésbe épített szórakoztató rendszer gondoskodik arról, hogy a hosszú út alatt se unatkozzunk. Az A330-as járatokon lehetőség van WiFi szolgáltatás vásárlására, a business utasok számára pedig ingyenesen elérhető.

szponzorált tartalom

Ajánlatok