accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Aktív kikapcsolódás Langkawi-szigetén

selyemmajom /

Langkawi-sziget a nevét az őshonos vöröses-barna sasokról kapta. A szigetcsoport apály idején 104, míg dagálynál 99 szigetből áll. A sziget fő vonzereje a páratlan természeti adottságai. Egy igazi túraparadicsom, hatalmas sziklákkal, vízesésekkel és esőerdővel. A túrázást követően fehér homokos, szellős tengerparton pihenhetünk meg.

Mangrove Geopark

Langkawi Észak-Keleti oldalát mangrove erdő borítja, mely fontos szerepet tölt be a tenger élővilágának ökoszisztémájába. A sziget ezen felén naponta több tucat csónakos túra indul, ahol az erdőn kívül több megálló, attrakció is vár bennünket. Az első ilyen egy barlang, melynek bejáratában majmok fogadnak bennünket, majd belül a cseppkövek mellett, több száz denevér alszik a fejünk fölött. Következő megállónál az őshonos sasokat láthatjuk vadászat közben testközelből. Az utolsó megálló egy „halfarm”, ahol nem csak megcsodálhatjuk, hanem kiválaszthatjuk az ebédünket is.

Skybridge

 

A sziget fő látnivalójaként tartják számon a függőhidat, mely a világ legmeredekebb felvonójával érhető el. Vannak olyan óceánjárók, amik csak ez a látványosság miatt állnak meg itt egyetlen napra. Érdemes elsőbbségi jegyet venni, mert a felvonó környékén dömpingszerűen jelenhetnek meg turistacsoportok.

Island hopping

Környező szigeteket tekinthetjük meg szervezett túra keretében. Van lehetőség a „megszokott” hajós kirándulás helyett, a nagyobb szabadságot nyújtó jet-ski-s verziót kipróbálni. Az egyik fő megálló egy olyan sziget, melynek a közepén egy édesvízű tó van, ahol fürdeni is lehet. A tóhoz az erdőn át lehet eljutni, utunkat majmok kísérik végig élelem reményében. – https://megawatersports.com/

Paradise 101 Island

Egy teljes sziget a vízisportok szerelmeseinek, amely rengeteg eseménynek, partynak ad otthont. Családosoknak is kiváló programlehetőség, gyermekbarát környezettel. Egyedi, különleges alkalmakra a sziget kibérelhető úgymint, esküvőre, születésnapra vagy más exkluzív rendezvényekre. Jet-skizhetünk a sziget körül, vízi síelhetünk vagy kipróbálhatjuk magunkat a búvárkodásban is. Nem mindennapi élményben lehet részünk, hogyha naplementével egybe kötött hajókirándulást választunk az esténk zárásaként. Helyi ételeket és italokat kóstolhatunk meg miközben a táj szépségében gyönyörködünk. – https://www.paradise101.com/

Night Market

Vándorpiac, a hét minden napján máshol nyit ki. Minden megtalálható, ami a szem-szájnak ingere. Megkóstolhatjuk az igazi „ázsiai” street food ételeket és gyümölcsöket, akár a visszataszító bűze miatt elhíresült Durian-t is. Ezt a gyümölcsöt a legtöbb ázsiai országban kitiltották a tömegközlekedésből, hotelekből és minden zárt helyről.

Umgawa Legendary Adventure

Kalandpark a vízesésekkel tarkított esőerdő kellős közepén, zipline-nal vagyis csúszópályával. Két eltérő hosszúságú pálya van kialakítva, amelyeken profi segítők kísérnek végig az egyes állomásokon. Aktív kikapcsolódás a természet szerelmeseinek páratlan környezetben. – https://www.ziplinelangkawi.com/

Szállások

Meritus Pelangi Beach Resort and Spa

The Danna

 

szponzorált tartalom.

Ajánlatok