Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Sosem találnád ki, miért tiltották meg a fürdést Phuketen

2018. július 24. kedd, 19:04 - lanymajom
Thaiföld Ázsia Hírek

Éppen Phuketen jársz vagy hamarosan utazol? Vigyázat! Megtiltották a fürdést a sziget összes strandján!

Egy krokodil tartja rettegésben a helyieket és a Phuketen nyaraló turistákat. Amíg be nem fogták az állatot, addig tilos a fürdés a sziget összes strandján.

A hatóságok leellenőrizték mind az öt krokodil farmot a környéken, de mindenhol megvan az összes példány, így még nem tudni honnan szökhetett el. Az is lehet, hogy valaki elengedte.

Szemtanúk szerint 1,5 méteres állatról van szó, ami nem számít olyan nagynak, de jobb elővigyázatosnak lenni, hiszen a sósvízi krokodilok elég veszélyesek az emberre nézve.


Borítókép forrása

Forrás

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?

Thaiföld 10 nap Krabi Budapestről Qatar Airways-szel 4 csillagos szállással 173.600 Ft-ért!

173.600 Ft

A világ egyik legjobb légitársaságával Kézipoggyásszal, fedélzeti ellátással 30 kg-os feladható poggyásszal További Qatar Airways repülőjegyek az akcióban Bali 194.900 Ft Kuala Lumpur 155.500 Ft Maldív szigetek 194.600 Ft További lehetőségeket keresd a Qatar Airways honlapján! Talán ez is érdekelhet! × Raja Ampat, a világ egyik legcsodálatosabb helye Lezárják a világ egyik legszebb partját, “A…