accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Annyira büdös volt az egyik utas a Transavia járatán, hogy a tervezettnél hamarabb kellett leszállni

lanymajom /

Május 29-én a kanári-szigeteki Las Palmasból Amszterdamba tartó Transavia járatnak Faroban, Portugáliában kellett megszakítania az útját egy meglehetősen büdös utas miatt.

Olyan kellemetlen szagot árasztott a Transavia egyik utasa, hogy a körülötte ülőknek teljesen felkavarodott a gyomra a bűztől, egyesek még hánytak is, de volt, aki majdnem elájult. A légiutas-kísérők megpróbálták betessékelni a bűzös utast a mosdóba, a pilóták viszont az út megszakítása mellett döntöttek. A kanári-szigeteki nyaralásról hazatérő utasoknak így egy kis portugáliai kényszerpihenő is becsúszott az utazásba. Faroban a szagos férfit végül leszállították a gépről. A légitársaság közleménye szerint egészségügyi okokból kellett megszakítani az utat.

A járat egyik belga utasa szerint a férfi szaga elviselhetetlen volt, mintha hetek óta nem mosakodott volna. Az utasok lefényképezték, ahogy az egészségügyi szolgálat munkatársai elviszik a férfit a gépről.

Nem ez volt az első ilyen eset a Transavia légitársaságnál. Februárban egy szellentő utas miatt kialakult verekedés következtében kellett Bécsben megszakítania az útját a Dubajból Amszterdamba közlekedő járatuknak.


Forrás

Ajánlatok