accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az Utazómajom bemutatja: A 7 Hotele

utazomajom /

A 7 Hotele az Utazómajom új formátuma, ahol minden héten menő belföldi hoteleket mutatunk be. Azt vettük észre, hogy egyre kevésbé érdekli az olvasókat a feszített víztükrű medence mérete, és a wellnessrészleg déli teakínálata. Viszont szívesen olvastok humoros, érdekes történeteket hotelben felejtett húsdarálóról vagy közlekedési táblákról, kínos esetekről ami eddig csak a szobaasszonyok titkai voltak. Kíváncsiak vagytok, ki volt a leghíresebb vendég az adott hotelben, vagy éppen a legextrémebb kérésre valamely vendégtől.

Összeállítottunk 7 kérdést, amelyre minden hétfőn garantáltan izgalmas válaszokkal jövünk!

De nem is lennénk utazómajmok, ha nem kapcsolódna a megjelenéshez akció. Az adott héten, amikor egy szálloda bemutatkozik nálunk, különleges, csak itt elérhető kedvezményeket biztosít mindenkinek, aki az aktuális héten foglal szobát. Többféle módon értesülhetsz a bejegyzésről. Megosztjuk a facebook oldalon, a már több, mint 90 ezer tagot számláló facebook csoportban, viberen, illetve a honlapunkon is kiemelt, fix helyen lesz elérhető. Mutatom:

7 Hotele a honlapon

Remélem, Ti is izgatottan várjátok a jó sztorikat, valós kedvezményeket. Az első bejegyzésünket itt találod: 33. hét – 7 Hotele: Royal Club Hotel****

Szállodaigazgató vagy és szeretnél megjelenni? Írj egy üzenetet az info@utazomajom.hu-ra a részletekért!

Ajánlatok