accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az Air France és a KLM intézkedései a koronavírus kitörése kapcsán

utazomajom /

Az Air France és a KLM legfontosabb prioritása az ügyfelei és alkalmazottai egészsége és biztonsága. Éppen ezért a légitársaságok szorosan együttműködnek a nemzetközi egészségügyi hatóságokkal a koronavírus kitörése óta. A kialakult helyzet alapos mérlegelése után az Air France ma úgy döntött, hogy 2020. február 9-ig felfüggeszti az összes menetrend szerinti járatot Kínába és onnan, a KLM pedig módosítja utazási hálózatát.

Január 31-én, péntektől kezdve az Air France speciális járatokat indít Sanghajba és Pekingbe, illetve vissza, önkéntes személyzet tagjai segítségével, hogy az utasok és az alkalmazottak biztonságosan visszatérhessenek.

Az Air France korábban január 22-én felfüggesztette a Wuhanba repülő és onnan induló járatait, ez a felfüggesztés további értesítésig hatályban marad.

Azok az ügyfelek, akik 2020. február 29-én vagy azt megelőzően a Kínába vagy Kínából szeretnének az Air France gépeivel utazni, megváltoztathatják utazási időpontjukat 2020. május 31-ig, vagy visszatérítést kérhetnek külön díj nélkül.

A KLM intézkedései a koronavírus kitörése kapcsán

Az Egészségügyi Világszervezet által kiadott tanácsok alapján a KLM úgy döntött, hogy most hétvégétől február 9-ig felfüggeszti közvetlen járatait Pekingbe és Sanghajba.
Az Amszterdamból február 2-án, vasárnap induló járatok célja, hogy a lehető legtöbb ügyfél számára lehetőséget biztosítsanak arra, hogy Pekingből és Sanghajból visszatérjenek Amszterdamba.
A KLM szorosan figyelemmel kíséri a koronavírus terjedését Kínában, és intenzív kapcsolatot tart fenn a különféle nemzeti és nemzetközi egészségügyi és repülési szervezetekkel.
A korábban bejelentett Kínára vonatkozó rugalmas foglalási politika továbbra is hatályban marad. További információt itt találsz: https://www.klm.com/home/nl/nl#/tab=hpTbFlightstatus
A KLM korábban bejelentette, hogy felfüggeszti a szolgálatot Chengdu, Hangzhou és Hsziamen felé.

Sajtóközlemény

Ajánlatok