accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az Air France-KLM és az utazómajom közös játéka: Nyerj páros jegyet Észak-Amerikába!

utazomajom /

Az Air France-KLM különleges ajánlattal kedveskedik az Észak-Amerikába indulóknak: a stopover opciónak köszönhetően az utasok plusz költségek nélkül szakíthatják meg utazásukat Párizsban és Amszterdamban, oda- és visszaútjukon egyaránt. Ebből az alkalomból az utazómajom követői páros repülőjegyet nyerhetnek New Yorkba, vagy Chicagoba néhány kérdés megválaszolásával!

Párizs, Amszterdam

2017 október elsejétől aki Air France-szal vagy KLM-mel utazik New Yorkba, Chicagóba vagy Philadelphiába, érdemes kihasználnia a légitársaság által kínált ingyenes lehetőséget és megszakítani az utazást pár napra Amszterdamban vagy Párizsban. A stopover szolgáltatás csak néhány légitársaságnál elérhető, pedig rendkívüli lehetőség az kalandorok számára. Az utasok foglalási osztálytól függetlenül az Air France-KLM stopover-ével három varázslatos várost fedezhetnek fel egy utazás áráért.

Mi is az a stopover?

Egy olyan lehetőség, amivel az átszállási időd meghosszabbíthatod annyira, hogy egy kényelmes városlátogatásra is legyen lehetőséget. Például Budapestről utazol KLM-mel Amszterdamon keresztül New York-ba. Mivel még nem voltál a holland fővárosban, egy napra megszakítod az utazásod és körülnézel a Amszterdamban, majd folytatod az utazásod New York-ba.

Ki ne akarna néhány napot eltölteni a sokszínűség városában, Amszterdamban? A kanálisok, a világhírű múzeumok és történelmi látványosságok miatt a holland főváros Európa egyik legromantikusabb és legszebb városa. A stopover opció egyik előnye, hogy a járatválasztásnál nem kell a csatlakozó járat indulásához igazodni. Például nem szükséges hajnalban kelnünk ahhoz, hogy Budapestről elérjük a párizsi Charles de Gaulle reptéren a New York-i csatlakozást. Ehelyett választhatunk egy számunkra kényelmes járatot, eltölthetünk egy csodás napot Amszterdamban, és akár másnap reggel továbbrepülhetünk a célállomásunkra, New Yorkba. Visszafelé pedig megállhatunk Párizsban több napra is, a jegy érvényességétől függően.

Napi 270 járat

Az Egyesült Államokba utazók számára az Air France-KLM a legkényelmesebb választás. A Delta Air Lines-szal és az Alitalia-val közösen a legnagyobb transzatlanti hálózatot kínálja a légitársaság, napi 270 járattal. A rengeteg desztináció ezáltal Európából átszállás nélkül elérhető, emellett kényelmesebb és gyorsabb a poggyász kezelés és vámprocedúra, hiszen az utasnak ezekkel csak a végső célállomáson kell foglalkoznia.

Nyereményjáték

Kérdések

Ajánlatok