accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az irodaköltöztetés is lehet stresszmentes!

utazomajom /

mennyiben egy cég vezetői meghallják azt a szót, hogy irodaköltöztetés, garantáltan a falra másznak. Ez az a szituáció, amikor minden, ami addig működött, megszokott volt, azt most már nem lesz. Elkerül az iroda egy teljesen más helyre, ahol ismét fel kell építeni mindazt, ami a régi helyen már jó ideje kész volt.

Azonban ez elkerülhetetlen egy fejlődő cég életében. De közel sem mindegy, hogy mekkora stresszel jár egy ilyen költözés. Higgye el, lehet stresszmentes is a teljes iroda új helyre szállítása.

Bízza profi, megbízható cégre a váltást!

Nem elég, hogy találnia kell valakit, aki tudja vállalni az iroda mozgatását. Ne érje be kevesebbel, mint amit egy profi költöztető cég kínálni tud Önnek. Olyan céget keressen, akik adnak árajánlatot, ráadásul írásban. Akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek, és irodaköltöztetésben is jártasak. Akik megfelelően felkészítik a munkavállalóikat. Akiknek informatív a honlapjuk, és már ott is a megoldást keresik az Ön problémájára. Akiknek a telefonos ügyfélszolgálatuk is meggyőző, mert segítőkész, nem kitérő válaszokat ad és elérhető is. Ha ilyen céget talált, nyert ügye van.

Előzetes felmérés, fix árajánlat

Van további jellemzője is az olyan profi cégeknek, mint pl. a Servitius és Partnerei költöztetés. Ez pedig épp kapóra jön egy teljes iroda vagy egész irodaház költöztetésénél. Ez pedig az, hogy előzetes felmérést követően fix, egyösszegű árajánlatot adnak. Mindezt kötöttségek nélkül, ráadásul teljesen ingyen, ami nagyon korrekt a részükről.

Gondoljon bele: felméreti a céggel a helyszínt, majd kap egy egyösszegű árajánlatot. Így kapásból, amint ránéz az összegre, tudni fogja, hogy ennyiért mehet-e a szállítás, mert fejben már úgyis gondolt egy összegre.

Irodaköltöztetés külföldre?

Egy irodaköltöztetés esetén annak sem szabad akadálynak lennie egy profi cégnél, ha esetleg külföldre vagy külföldről történik a szállítás. Bár ott több tényező is befolyásolhatja az egész művelet idejét, sikerességét semmi sem befolyásolhatja.

Természetesen ha az előző bekezdésben taglalt fix összegű árajánlatot megkapta és elfogadta, nem érheti meglepetés külföldön sem.

A gyakorlati kivitelezés

Nem mindegy, hogy a választott partnercég mennyire igényes a munkájára, és mennyire körültekintő. Ha a cégről tudvalevő, hogy nagy gondot fordítanak a szállítandó tárgyak becsomagolására, az már jó jel. Szintén az, ha vállalják a becsomagolást is. Ha minderre már a honlapjukon is külön oldalt szentelnek, az is elárul valamit. Garantált a profi kivitelezés akkor is, ha csak képzett, gyakorlott szakemberekkel dolgoznak, nem csak beugrósokkal. Emellett nagyon jól tud jönni, hogy profi fuvarszervezők segítségével tervezik meg és vezénylik le az utat. Így minimalizálható a szállítás ideje.

Ön fog dönteni, döntsön amellett a cég mellett, amiben a legjobban megbízik a gyűjtött információk alapján.

Ajánlatok