accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az utazómajmok ajánlásával – közös térkép a legjobb helyekkel

lanymajom /

Habár mi is sok helyen megfordultunk már az utazásaink alkalmával, de a világ túl nagy ahhoz, hogy minden egyes szegletét ismernénk, így nem biztos, hogy tudunk első kézből válaszolni az összes olvasói kérdésre. Szerencsére akkorára nőtt a közösségünk, hogy valamelyik utazómajom viszont nagy valószínűséggel járt már ott, ahova készülsz.

Már nemcsak a Facebook csoportban (és hamarosan a fórumon), hanem a közös térképünkön is tájékozódhatsz. Erre a térképre akár te is felviheted a kedvenc helyeidet, éttermeidet, szállás ajánlásodat, hogy ezzel megkönnyítsd a többi utazómajom felkészülését, nyaralását.

A térképünkön már több ezer helyszínt jelöltek be a lelkes utazók, még olyan különleges desztinációkra is elkalauzolnak minket, mint akár Grönland, Namíbia, Ghána vagy Mongólia, csak hogy említsünk pár példát a sok közül.

Európa szinte teljesen le van fedve, de ha további ötletekkel, eldugott kis településekkel, titkos étteremajánlásokkal rendelkezel és ezt megosztanád a többiekkel is, akkor mindenki nagyon hálás lesz neked. Ha pedig útra kelnél, előtte ne felejtsd el megnyitni a közös térképet és kikeresni a már kipróbált, bevált helyszíneket.

 

Ajánlatok