accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ritkaság: mindkét fapados egyszerre akciózik ma! 25-30% kedvezménnyel foglalhatsz!

utazomajom /

Magyar szempontból a két legfontosabb fapados légitársaság, a Wizz Air és a Ryanair is egyszerre akciózik. Negyedik (ötödik) hullám ide vagy oda, a légitársaságok az őszi időszakra sem csökkentették jelentősen a járataik számát. Ez nekünk, utazóknak több szempontból is nagyon kedvező: egyrészt rengeteg helyre utazhatunk fillérekért, másrészről a szeptemberi európai tengerpartozásokra is marad közvetlen összeköttetés. Véleményünk szerint ebben az időszakban a legjobb meglátogatni a mediterrán országokat, hiszen az időjárás még megfelelő, nincs elviselhetetlenül a meleg, a tenger hőmérséklete még nem hűl vissza, a turisták száma viszont jelentősen kevesebb. Ez az árakon is megmutatkozik. Az idei nyáron a legnagyobb meglepetés a bérelt autó árainak drasztikus, akár 3-4-szeres emelkedése volt. Jó hír, hogy őszre normalizálódik a helyzet autó téren is, tehát valódi pénztárcabarát utazásokra készülhetünk.

Wizz Air 30%

A mai akcióban a Wizz Air 30%-os kedvezményt biztosít a viteldíjból (az adminisztrációs díjból nem) a ma történő foglalásokra. Ezen kívül 50% kedvezményt biztosít a WIZZ Flex szolgáltatás díjából, amivel ugye díjmentesen módosítható lesz a járat. A világon egyedüliként a Wizz Air kitartott amellett, hogy a koronavírus miatt okozta bizonytalanságok ellenére csak azoknak az utasoknak engedélyezi a díjmentes átfoglalást, akik előre megvásárolták a WIZZ Flex-et. Habár szerintem ezzel rengeteg foglalástól estek el, becsülöm bennük, hogy szembemenve a világgal kitartottak az elképzeléseik mellett, és más légitársaságokkal ellentétben nem törölték el ezt a díjat.

Ryanair

Két jegy vásárlása esetén a második jegy 50% kedvezménnyel foglalható, ha legalább két utas repül. Habár a szabályzatból kimaradt, de nyilván két ugyanolyan járatot kell foglalni. A normál foglalásokkal ellentében a Ryanair kiemeli, hogy “A „Vásárolj egyet és a másodikat féláron kapod” promóció részeként megtett foglalásokon végrehajtott bármely járatmódosítás esetén a díjtáblázatunkban meghatározott általános járatmódosítási díjat kell megfizetni.”

4 csillagos hoteleket egy hétre már 70-100 ezer forint körüli áron is foglalhatsz mediterrán szigetekre! Mengézem

Mit érdemes foglalni?

Korfu, Ciprus, Mallorca, Rodosz, Lisszabon is jó áron foglalható a Ryanairnél őszre.

A Wizz Air-nél kiemelném Október 5-12 közötti Dubai járatot, amit tagságival 16.970 Ft-ért zsákolhatsz be, de szeptember 28-október 5 között 21.940 Ft-ért viheted Tenerifét is.

Ajánlatok