accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Gyerekbarát hotel nyílt a Balaton mellett hatalmas beltéri és kültéri parkkal!

utazomajom /

Megnyílt az Accor hotellánc első magyarországi hotele, a Mövenpick BalaLand Resort Balaton. A szálloda és a hozzá tartozó családi park berendezését és koncepcióját a 80 nap alatt a Föld körül című regény inspirálta.
Az ötcsillagos szálloda egy szélesebb körű fejlesztési projekt része, amely magában foglalja a BalaLand elnevezésű, egyedülálló beltéri és kültéri családi parkot – tájékoztatott a szállodalánc.

Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

Az első nemzetközi ötcsillagos resort a Balatonnál különleges belső terekkel, amelyet Szepesi Richárd álmodott meg.

“A népszerű Verne-regényt és a karibi-kolonialista stílust idéző design varázslatos és felejthetetlen vendégélményt nyújt. A beltéri és kültéri aktivitásokat kínáló Family Park BalaLandnak köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a szálloda és az egész környék rabul ejti a gyerekek és a családok szívét” – mondta Dieter Prachner, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton igazgatója.

A resort 109 szobával rendelkezik, amelyek modern, prémium minőségű bútorokkal berendezettek, köztük 46 lakosztály színvonalú. Minden szoba a „80 nap a Föld körül Willy Foggal” téma jegyében létrehozott egyedi stílusú.

A mesés szobák mellett bel- és kültéri játékparkkal is rendelkezik.

Beltéri játszótér. Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

A felnőtt vendégek kikapcsolódását szolgálja többek között a csodás relaxációs és wellness-kínálat, amely többek között három szaunát, egy sókabint, egy gőzkabint és egy páros terápiás szobát tartalmaz. Az aktív pihenésre vágyók pedig egy teljesen felszerelt fitnesztermet vehetnek igénybe.

A BalaLand Family Park a gyermekeknek, különös tekintettel az óvodáskorúaknak nyújt szórakozási lehetőségeket beltéren és a szabadban. Éttermében svédasztalos reggelit és vacsorát választhatunk, amelyben mind helyi specialitások, mind nemzetközi ételek szerepelnek.

A Mövenpick resort vendégei a szomszédos Family Parkban, egy 6000 négyzetméteres fedett és még ennél is nagyobb szabadtéri területen, a vízi vidámparkban és gyermek kalandparkban szórakozhatnak. A gyerekek biztosan sokáig emlegetik az itt átélt élményeket!

Forrás: turizmus.com

Ajánlatok