Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Ebben az olasz városban van egy borkút, ahonnan te is ingyen ihatsz

2017. október 11. szerda, 23:32 - lanymajom
Olaszország Európa Hírek

A közép-olaszországi Abruzzo régió egyik szőlészete és egy helyi nonprofit szervezet egy nem mindennapi módszerrel csalogatja a látogatókat; éjjel nappal működő borkutat állítottak üzembe, ami teljesen ingyen áll a turisták rendelkezésére.

A kutat a Dora Sarchese szőlészetben találjuk a Caldari di Ortona nevezetű kisvárosban, ami akkora attrakció lett, hogy már a Google maps-re is felkerült, mint turistalátványosság.

A kút egyébként a Cammino di San Tommaso zarándokút mentén található, ami az Adriai-tengerpartról a Tirrén-tenger felé halad és átszeli az olasz csízmát Ortonától egész Rómáig. Az ötlet nem teljesen egyedi, hiszen az El Camino útvonalán, Estella környékén Spanyolországban is hasonló módon ösztönzik a turizmust.

A szőlészetnek egy kérése van csak a látogatók felé; aki nem bírja tartani a mértéket, az inkább kímélje meg őket, de mindenki más nagyon szívesen látott vendég egy jó kis abruzzói vörösborra.


Forrás: http://time.com/4533184/wine-fountain-italy/

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?