accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazókkal testközelben! Idén is találkozhatsz az Utazás Kiállításon az utazó bloggerekkel a blogger cornerben!

utazomajom /

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 45. alkalommal megrendezésre kerülő Utazás Kiállítás már nem csak egy szimpla kiállítótérrel és sok utazási témájú standdal várja a vendégeket, hanem interaktív kerekasztal beszélgetésekkel teszik az eseményt még színesebbé és vonzóbbá. Ha érdekelnek érdekes úti célok, furcsa vagy vagány utazók, izgalmas utazáskor történt sztorik, vagy csak találkoznál a kedvenc utazó bloggereddel, akkor a kiállításon a helyed!

A bloggerek

Február 23-26 között biztosan találkozhatsz Harmincz Ritával, akit “A sárga ruhás lány”-ként ismerhettünk meg és délkelet-ázsiai tapasztalatait osztja meg. Meghallgathatod Szécsi Lászlót, a Beférek a bőröndbe? Youtube-csatorna készítőjét, aki Ázsiáról fog mesélni, leginkább Kínáról. Szombati Orsi, a traveladdict.hu bloggere világutazásairól, búvárkodásairól számol be. Szilágyi Ági az utazó bloggerek social media világába kalauzol el és mesél utazási élményeiről is. Till Anilla természetfókuszú utazó északi-sarkköri élményeiről számol be és a fenntartható utazási formát szeretné megismertetni a közönséggel. Kassay Tamás a spabook bloggere most az utazás kiállítás fő témájáról, a fenntartható turizmusról fog beszélni. Patai Merci pedig igazi olaszország-imádóként a mesés csizmán folytatott barangolásairól számol be.

A kerekasztal beszélgetések egy része nagyon interaktív, így ha bármilyen kérdés felmerül a hallgatóságban, a bloggerek, utazók azt készségesen megválaszolják.  Amennyiben izgalmas történeteket hallgatna meg valaki, abból sem lesz hiány! A blogger corner meghívott vendégei hasznos tapasztalatokkal és információval szolgálnak majd a még csak szárnyaikat bontogató, utazást tervező vagy kezdő világjáróknak.

Ne maradj le róla, a helyszínen minket is megtalálsz!

szponzorált tartalom

Ajánlatok