accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

BREAKING: Eltörlik a karantént a védettségi igazolvánnyal rendelkező utasoknak

utazomajom /

Gulyás Gergely szerint holnap elérhetjük a négymillió oltottat és jöhetnek az újabb enyhítések. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón beszélt a részletekről, melynek legfontosabb pontja számunkra, hogy vélhetően holnaptól karanténkötelezettség nélkül lehet bejönni az országba a védettségi igazolással rendelkező honfitársainknak.

Védettségi igazolványt kaphat az, aki Magyarországon megkapta a védőoltást, vagy igazoltan átesett a koronavírus-fertőzésen, illetve ha valaki vélhetően átesett a fertőzésen, de nem tudott róla vagy nem készült róla teszt és utólag elvégzett ellenanyag-vizsgálat igazolja a fertőzésen való átesését is.

Mivel sokan azért nem indultak útnak, mert nem tehették meg, hogy az utazás után 10 napot karanténban töltsenek, ezért azt gondolom, hogy újabb fejezet indul a külföldi utazások tekintetében.

Az Utazómajom márciusi felmérése alapján az olvasók 57%-a tervez idén külföldön és belföldön is utazást, 22%-a kizárólag külföldön, 4%-a csak belföldön, 4%-a még vár, hogy hogyan alakulnak a számok és 4%-a nem tervez a következő 4 hónapban utazást. Egy hónappal később már a válaszadók több, mint 72%-a szavazott arra, hogy külföldön és belföldön is utazna idén, tehát rendkívül látványos javuló tendenciát mutatnak a számok. A felmérés természetesen nem reprezentatív, de szép számmal, 6000-nél is többen vettek rajta részt.

Ajánlatok