accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Céges weboldal készítése: fogadd meg tanácsainkat!

utazomajom /

A kezdő vállalkozók első lépésének egyike a céges weboldal létrehozása. Manapság ugyanis már elképzelhetetlen hivatalos honlap nélkül létezni, ezeket a cégeket a vásárlók nem is veszik számításba. Ha tehát megvan a terv, akkor jön a nagy kérdés: kit bízzunk meg a kivitelezéssel? Mire figyeljünk?

Cikkünkben hasznos tanácsokat olvashatsz ezzel kapcsolatban, és bemutatjuk azt is, hogyan végzi el ezt a feladatot egy profi ügynökség.

1. jó tanács: Bízd szakemberre a weboldalad!

Mindenképp olyan céget bízz meg a honlapod elkészítésével, aki jártas a témában, és szakértő csapattal működik. A SocialWings ügynökség WordPress oldal fejlesztés és hirdetéskezelés ügyében is érdemes felkeresni.

Évek óta dolgoznak e területeken, neves referenciákkal rendelkeznek, amelyeket meg is lehet tekinteni az oldalukon. Ha tehát profi ügynökséget bízol meg, mindenképpen elkerülhető a csalódás, és az is, hogy csalók áldozata légy.

Nem egyszer fordul elő ugyanis, hogy valaki olcsón hirdeti magát, de utólag kiderül, hogy használhatatlan az a weboldal, amit fejlesztett. Ennél már csak az a rosszabb, mikor egy rokon vagy ismerős vállalja el a honlapod elkészítését, majd hónapokig semmit nem csinál.

2. jó tanács: Legyenek határidők!

A honlap akkor lesz jó, ha ellátja a funkcióját, azaz működik, használható tájékoztatásra és kapcsolatfelvételre. De ugye te sem szeretnél erre hónapokat várni? Márpedig ha nem egy profit bízol meg a kivitelezéssel, akik a szerződésben erre is kitérnek, nagy esélyed van erre.

Persze nem lehet minden aloldalt azonnal elkészíteni, és sokszor merülnek fel speciális igények is az ügyfelek részéről – például időpontfoglaló rendszer kialakítása –, de ha megvan az ütemterv, ahhoz illik tartania magát egy cégnek.

3. jó tanács: Legyen tiéd a domainnév!

Ragaszkodj hozzá, hogy a domain a te céged nevén legyen. Persze lehet segítséget kérni a domainnév kiválasztásához, illetve megvásárlásához, de ne hagyd, hogy a weblapkészítő jegyeztesse be magát tulajdonosként.

Ha esetleg valami miatt felbontjátok a szerződést, akkor is nyugodt lehetsz, hogy az oldalad tartalma nem vész el.

4. jó tanács: Csak reszponzív oldalakat fogadj el!

Talán manapság nem is kell erre kitérni, de jobb az óvatosság: csak reszponzív weboldalt fogadj el. Mit jelent ez? Azt, hogy az adott honlap ugyanúgy teljesít számítógépen, mobilon és tableten is.

Ehhez fontos, hogyan épül fel az oldal, hol vannak elhelyezve a menüpontok, hol vannak az akciógombok. Vizsgáld meg, felhasználóbarát-e a honlap, mielőtt fizetsz.

5. jó tanács: Ne fizess előre!

Végezetül még egy intelem: sose fizesd ki előre a WordPress oldal fejlesztésért járó teljes összeget. Előleget lehet adni, sőt szoktak is kérni, de a végső elszámolás csak akkor történjen meg, ha már minden kész. Figyelj arra, hogy az adminfelülethez is kapj hozzáférést!

Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy informatív, dizájnos és biztonságosan működő weboldala lesz a cégednek.

Ajánlatok