accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Corvin Hotel Gyula, ahol a tematika a romantika

utazomajom /

Gyula városának van valami sejtelmes bája, főleg, ha a kivilágított utcákon sétálunk. Romantikus helyszínekben gazdag, tele virágokkal, szökőkutakkal, csatornán átívelő hidakkal és gyönyörű múltidéző épületekkel.

A városban járva több helyszínen is találkozhatunk szerelemlakattal, ahol a párok ott hagyhatják összetartozásuk jelképét, a gravírozott lakatokat.  Egy 4,5 méteres szív bilétás lakat szobrot is állítottak ennek apropóján a városban, amelyen az I love Gyula felirat szerepel és kedvelt fotózási helyszínként szolgál. Ez a szerelemlakat a Corvin utcában, közvetlenül a felnőttbarát Corvin Hotel Gyula bejárata előtt található. A szálloda kifejezetten a romantikus, évfordulót ünneplős, pihentető, kényeztető és teljesen gyerekmentes kikapcsolódásokhoz ajánlott. A romantikus elvonulások kedvelőinek kedvenc búvóhelye lehet, hiszen a piros ötven árnyalatában, diszkrét környezetben várják vendégeiket.

Elhelyezkedés és felszereltség

A Corvin Hotel Gyula a város központjában, mégis csendes környezetben, a leglátogatottabb attrakcióktól 10 perces sétatávolságra található. A felnőttbarát hotel szobái és szolgáltatásai is hozzájárulnak, hogy a szerelmesek hangulatos és felejthetetlen napokat töltsenek el itt.

A szálloda végtelen lehetőséget nyújt a pezsdítő közös pillanatok megélésére. Ha monotonná váltak a hétköznapok, vagy csupán színesebbé tennétek az elszürkült hétköznapjaitokat, mindenképpen vessetek egy pillantást az ajánlatokra.

Ha most foglalod le romantikus pihenésed, 39.900 Ft-ért tölthettek el ketten két éjszakát bármely hétköznap a hotel egy romantikus szobájában, ajándék pezsgővel.

Hétvégékre 20.000 Ft felár kerül felszámításra.

A Corvin Hotel standard szobái mellett hangulatos deluxe szobák is foglalhatók, amelyekben a piros szín és a romantikus berendezés dominál. Ezek az egyedi, tematikus szobák kifejezetten a szerelmes párok igényeire lettek szabva, így kialakításuk is merőben más, mint az átlag hotelekben. Aludhatunk például kényelmes körágyon, rózsaszirmok között.

Szolgáltatások

Hogy miért válassz a szálloda ajánlatai közül?  Mert a legjobban működő kapcsolatokban is néha kell egy kis változatosság, amelyhez a hotel nem csak a helyszínt biztosítja, de egyes csomagjaiban élvezetes páros játékokkal, szórakoztatva segít egymásra hangolódni. A hotel nem titkolt célja a párkapcsolatok elmélyítése és felfrissítése, diszkrét környezetben.

Csomagajánlatai, mint az “E-napok” vagy a japán love hotelek hangulatát idéző “Mindent kipróbálok szerelmes éjszakák” meghökkentő extrákkal vár!

A szálloda egy kisebb wellness részleggel rendelkezik, amelyet csak privát használatra lehet kibérelni. Így senki sem zavarhat benneteket!

Étkezés

A Corvin Hoteltől 2 perc sétára található impozáns étteremben étkezhetnek a vendégek, ahol svédasztalos kínálatban a hazai és regionális ételek, hagyományos, valamint a reform ízek egyaránt megtalálhatók. A szállóvendégek számára reggeli vagy félpanziós ellátás igényelhető és a gyulai manufaktúrák kézműves italait bármikor megtaláljátok az italkínálatban és megkóstolhatjátok!

Nem csak a zavartalan kettesben eltöltött idő a látogatás célja? Hódolhattok az édes élvezeteknek a Százéves Cukrászdában, eltölthettek egy remek relaxáló vagy feltöltő napot a Várfürdőben, hangulatos sétákat tehettek a csatornaparton, vagy felkereshetitek az összes helyet, ahol Gyulán szerelemlakatok találhatók.

Ajánlatok