accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Park Hotel Gyula***, ahol a természetközeliség szempont!

utazomajom /

A Park Hotel Gyula négycsillagos minőséggel, háromcsillagos áron várja vendégeit!

Gyula egyik legnagyobb zöld területe, az élővíz csatorna partján található Csigakert. Gyönyörű parkjában közel 300 éves kocsányos tölgyek, krisztusfák és egy kilátódomb is megtalálható. Ennek szomszédságában épült a hatalmas természetvédelmi területre és a Várfürdőre panorámás Park Hotel Gyula háromcsillagos szállása.

Szobák és felszereltség

Az 56 klimatizált szobával rendelkező hotelben egyágyas, francia és különágyas, valamint családi szobák várják a vendégeket, amelyekhez zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Mindegyikben ruhásszekrény, íróasztal, TV, hűtőszekrény és hajszárító biztosított, valamint az összes helyiségben működik a WiFi. Foglalásnál a szóló utazóktól kezdve a gyerekes családokig mindenki talál magának megfelelő szobatípust.

Étterem

A Park Hotel Gyula étterme félpanziós ellátás keretében bőséges reggelivel és vacsorával várja a vendégeket egyenesen a szakácsmester konyhájából. A nemzetközi konyha mellett a magyaros ízek sem maradhatnak ki a felhozatalból.

Szolgáltatások

A nyári forróságban, vagy az őszi izzasztó napokon is jóleső érzés a szálloda medencéjében megmártózni vagy a partján egy kellemes könyvet olvasni és pihenni.

A hotel rendelkezik lobbyval, valamint egy 120 fő befogadóképességű konferencia teremmel, ami nagycsoportos megbeszéléseknek, előadásoknak és különböző rendezvényeknek szolgál helyszínül, hiszen projektorral, vetítővászonnal és pulpitussal is felszerelt.

Miért érdemes a zöldövezetben megszállni?

A Park Hotel Gyula a természetvédelmi terület közelségének köszönhetően kellemes árnyas, fás területen található, ahol minden évszakban kellemes sétát tehetünk a jó levegőn és élvezhetjük az üde, zöldellő színeket nyáron, esetleg a színpompás erdő látványát ősszel. A szálloda mögötti parkban található egy energiadomb, amelyet többen is felkeresnek bizonyítottan jótékony hatása miatt.

szponzorált tartalom

Ajánlatok