accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Csapatépítő és grillparti egyben

utazomajom /

A céges csapatépítő események szervezése mindig kihívást jelenthet a vállalatok számára. Azonban egy grillpartival egybekötött csapatépítő buli fantasztikus lehetőség arra, hogy erősítse az összetartozás érzését és előtérbe hozza a vállalati élet előnyeit. Ebben a cikkben felfedezzük, miért érdemes fontolóra venni egy ilyen témájú esemény szervezését.

Csapatmunka fejlesztése

A grillparti és a csapatjátékok ötvözése lehetőséget teremt a tagoknak a közös munka és a kommunikáció gyakorlására. Az együtt készített ételhez okvetlenül szükség van rá, hogy a kollégák össze tudjanak dolgozni, valamint képesek legyenek jól felosztani maguk között a részfeladatokat.

Örülnél, ha nálad lenne a következő grillpartis csapatépítő? Ehhez a legjobb gázgrilleket a Grillplaza.hu oldalán találod!

Kikapcsolódás és szórakozás

A grillparti maga a szórakozás és a jó hangulat forrása. A csapatépítő tevékenységek hozzáadhatnak még egy plusz szórakoztató elemet az eseményhez például versenyek, kvízek, vagy bizalomjátékok formájában. Ezek az elfoglaltságok hozzájárulnak a csapattagok stressz-szintjének csökkentéséhez és a lazításhoz.

A kreativitás ösztönzése

A grillpartihoz kapcsolódó feladatok, például a receptek kitalálása, kivitelezése, az ételek díszítése, az előkészítő munkálatok, vagy a grill felügyelete, lehetőséget adnak a résztvevőknek a kreativitásuk kibontakoztatására.

Ráadásul mindenki egy olyan területen csillogtathatja meg a tudását, amiről sok esetben a munkával töltött hétköznapok során nem is igazán szerzünk tudomást. A különleges fogások elkészítése és bemutatása, esetleg egy főzőverseny inspirálhatja a csapatot újszerű megoldások keresésére és az új ötletek kipróbálására.

Kommunikáció és csapatszellem

A grillparti során a résztvevőknek ki kell fejezniük az elképzeléseiket és gondolataikat, hogy sikeresen együttműködhessenek az ételek elkészítése közben. Ez segíti a kommunikációt a csapattagok között, hiszen egy olyan hétköznapi témában, mint amilyen a főzés is, sokkal könnyebben megtanulhatjuk, hogyan kérjünk segítséget, hogyan működhetünk könnyen együtt, amit aztán az irodában is tudunk alkalmazni.

A közös élmények és a szórakozás segítik a csapatot közelebb kerülni egymáshoz. A résztvevők az esemény után valószínűleg közelebbi kapcsolatba kerülnek és jobban tudnak egymásra számítani a munkahelyi feladatok során is.

Végső gondolatként érdemes megjegyezni, hogy a céges grillparti nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is lehet a vállalat számára. Az erősödő csapatszellem, a fejlesztett kommunikációs készségek és a motiváltabb dolgozók mind hozzájárulhatnak az adott cég sikeréhez. Tehát ha még nem volt ilyenben részetek, érdemes lehet elgondolkodni rajta, miként lehetne nálatok is kombinálni a csapatépítést és a grillezést.

Ajánlatok