accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Csokoládés gyümölcscsokrok ajándékba, akár rendezvényekre is

utazomajom /

Egyre bővül azon termékek és kollekciók száma, amellyel megajándékozhatjuk szerettünket vagy ismerősünket, netán céges partnereinket, mégis, amikor eljön az adott alkalom, sokszor előfordul, hogy gondban vagyunk. Ugyanis a családtagot, barátot még csak-csak ismerjük valamennyire, tudjuk, hogy minek örülne, de egy munkatársnál, főleg, ha nem is ugyanazon a telephelyen dolgozik, netán külföldön, már nehezebb dió az ajándékozás.

Egy újfajta különlegesség, a gyümölcscsokor

Azok számára, akik szeretnének valami igazán újat, ajánljuk figyelmükbe A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat gyümölcscsokor kompozícióit, amelyek tényleg rendkívül egyediek, valóságos költemények. Biztos lehetsz benne, hogy meg fog lepődni, aki az ajándékot kapja.

A tengerentúlon nagy hagyománya volt mindig is a gyümölcsökkel való ajándékozásnak, míg hazánkban maga az ajándékküldés is még gyerekcipőben jár. A gyümölcscsokrok különösen jó ajándék a gyümölcsök, zöldségek kedvelőinek, vegetáriánusoknak. A webáruházban cukormentes ajándékcsomagokat is lehet kapni, amely nagyszerű lehetőség cukorbeteg társainknak, amennyiben a természetes cukrokat, úgymint glükóz, fruktóz, fogyaszthatják. Ennek ajánlatos utánanézni az esetükben a nevezetes alkalom előtt.

Natúr és csokis változatok

Nem sokan, de vannak, akik az édességet nem kedvelik. Az ő számukra állította össze a webáruház a natúr gyümölcscsokor kompozícióit, amelyek tényleg nagyon mutatósak. A repertoár télen-nyáron ugyanaz, mely annak köszönhető, hogy minden nap frissen kapják a messziről érkező déli gyümölcsöket. Az összeállítások fő alkotóelemei az eper, mangó, szőlő, banán, ananász, sárgadinnye és idényjelleggel a görögdinnye.

Az édességet kedvelők számára igazi ínyencség a csokis gyümölcscsokor. A csokoládés változatokat belga fehér-, fekete- és ruby csokiból készítik, ebbe mártják a gyümölcsöket, melytől egy vékony, roppanós burkot kapnak. Bizonyos összeállításoknál kapnak a gyümölcsök még cukormázas, darás díszítést is. A kísérőkártya is része az ajándékcsomagnak.

Party tálak, rendezvények

A munkahelyi rendezvények során mindig nagy kérdés, hogy mi az, amit minél többen szeretnek. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat party táljai egészen biztosan magukra fogják a figyelmet vonni, különösen egy kóstolást követően. A csokoládéba mártott eperszemek vagy az Ínyenc party tál egytől egyig mesés sokszínű összeállítások.

Ezek az alkotások akár 25-30 főre is készülhetnek, de ha ettől eltérő mennyiségi igény merülne fel, nyugodtan egyeztess a cég munkatársaival, igyekeznek megoldást találni a kérésedre. Házibulik, születésnapi partyk ötletes és finom kiegészítője is lehet egyben egy ilyen csokoládéba mártott gyümölcsös tál.

Fontos információ, hogy mivel ezek a gyümölcscsokrok hűtést igényelnek, tartósságuk érdekében a webáruház csak Budapesten tudja vállalni a kiszállítást, hiszen minden nap friss kompozíció készül.

Ajánlatok