accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

8. Debrecziner Gourmet Fesztivál – Gasztronómiai Csúcstalálkozó Debrecenben

selyemmajom /

2024. június 14-16. között Debrecen szívében, a festői Nagyerdőn kerül megrendezésre a 8. Debrecziner Gourmet Fesztivál, ahol Magyarország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze, hogy bemutassák a hazai gasztronómia csúcsát. A rendezvényen a Stílusos Vidéki Éttermiség és Debrecen legjobb éttermei mellett sztárséfek is bemutatkoznak.

Az esemény három napja alatt ínycsiklandó falatok, különleges alapanyag-párosítások, fantasztikus desszertek, kézműves sörök, minőségi borok és formabontó koktélok várják a látogatókat. A fesztivál különlegessége a 2018-ban alapított Debrecziner Gourmet-díj. Ezt idén is a látogatók szavazatai alapján ítélik oda a legjobb kiállítónak.

A fesztivál idei tematikája a négy elem – tűz, víz, levegő és föld – köré épül. Ez hatalmas kreatív szabadságot ad a séfeknek, hogy egyedülálló módon mutassák be ételkölteményeiket. A kreativitás határtalan, ezt a látogatók is megtapasztalhatják a különböző fogásokon keresztül.

A rendezvényen 34 kiállító vesz részt, többek között a Michelin-csillagos Babel Budapest, az Iszkor (Mályinka), a Páva (Székelyudvarhely), a Bobajka (Tarcal), az Almavirág (Derecske) és a Horgonyzó (Tiszalök). Az esemény kísérőprogramjai között szerepel Tiago Sabarigo főzőbemutatója, a Streetkitchen-kerekasztal és könyvbemutató, a Kávépörkölő show a Wellingtonnal, valamint a molekuláris koktélshow és stand-up comedy. A látogatók az EB-mérkőzéseket is megtekinthetik a fesztivál Fun Zone-jában.

A fesztivál szombati és vasárnapi estjén népszerű előadók lépnek fel: Palya Bea és a Zaporozsec zenél majd DJ Németi előtt. A rendezvény házigazdája Jókuti András lesz, aki garantálja a magas színvonalú programokat és a kiváló hangulatot.

Ne hagyd ki ezt a páratlan gasztronómiai fesztivált, ahol minden érzékszervünkre jut egy jó fogás. Éld át a gasztronómia csúcsát Debrecenben!

További információk és jegyvásárlás: Debrecziner Gourmet Fesztivál.
#szponzorált

Ajánlatok