accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Dubai eltörölte a belépéshez szükséges negatív PCR tesztet az oltottak számára

utazomajom /
A Dubajba érkező, teljesen beoltott turistáknak többé nem kell negatív PCR-tesztet mutatniuk, mivel az emírség feloldotta a Covid-19-re vonatkozó utazási korlátozásokat.

Az utasoknak csak QR-kóddal ellátott, jóváhagyott oltási igazolást kell magukkal vinniük.
A PCR-követelmények továbbra is érvényben maradnak a be nem oltott utazók számára. Nekik az indulást megelőző 48 órán belül negatív PCR-teszttel kell rendelkezniük.
A hatóságok azt is megerősítették, hogy a kültéri maszk viselése immár nem kötelező Dubaiban, illetve az Egyesült Arab Emírségek egész területén, beleértve Abu Dhabi-t is. Zárt térben továbbra is kötelező a maszkviselés. Az éttermek is 2020 eleje óta először térhetnek vissza a 100 százalékos kapacitásra.
A változás bejelentése után nem sokkal a dubai székhelyű Emirates azt közölte, hogy a Dubaiba repülő utasoknak most már csak az oltás igazolására lesz szükségük, nem kérnek PCR tesztet.

Ajánlatok