accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy orosz nő félmeztelenül dohányzott a fedélzeten mielőtt megharapott egy légiutaskísérőt – videó

utazomajom /

A cím egyáltalán nem túlzó, valóban ez történt az Aeroflot egyik menetrendszerinti járatán.

A közösségi médiában terjedő videón jól látható, amint egy középkorú hölgy félmeztelenül békésen álldogál a vészkijárat mellett. Amint a légiutaskísérők megközelítik és megpróbálják felöltöztetni, önkívületi állapotban ordibálni kezd, majd többször megharapja a stewardesst. Ezután megpróbál betörni a pilótafülkébe és közben azt ordítja, hogy mindenki meg fog halni. A személyzet a rendbontó utas lelkére próbált hatni azzal, hogy legalább a gyerekekre legyen tekintettel és vegyen fel egy ruhát.
Erre azt válaszolta: „Tisztelem a gyerekeket. Mi több, szeretem is őket. Megértettem amit kértek és majd bemegyek egy elmegyógyintézetbe vagy egy börtönbe, viszont most a pilótafülkébe akarok menni.”

Az egész dráma egyébként akkor kezdődött, amikor a 49 éves Anzhelika a mosdóban dohányzott és a kérés ellenére nem nyitott ajtót.

A business class utasok segítségével sikerült a hölgy melltartóját ráadni, majd a kapitány utasítására egy műanyag bilincset is kapott.

Leszállást követően a légiutaskísérők orvosi ellátásra szorultak, az utast pedig a rendőrök előállították.

Ajánlatok