accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egyre több légitársaság szünteti meg a maszkozást

utazomajom /

Sokak számára igen kellemetlen élmény maszkban utazni, főleg egy 10-15 órás út esetében, ahol a reptereken eltöltött idővel együtt akár egy teljes napig kell folyamatosan hordani. Vannak akik emiatt mondták le az utazásukat, vagy ez az oka, hogy nem indulnak útnak repülővel.

Várható volt, hogy a nyár közeledtével az országok egyre engedékenyebbek lesznek, elvégre a turizmus visszaesése komoly gazdasági károkat okozott az egész világon. A legtöbb helyen már korábban eltörölték a karantént, néhány hónapja kezdték az oltással járó korlátozások feloldását, most pedig már a maszkok használatát sem írják elő sok országban.

Erre válaszul a légitársaságok is léptek. Olyan országok között, ahol nem kötelező a maszkhordás, a gépen teszi kötelezővé többek között az easyJet, Norwegian, British Airways, Jet2, és KLM.

Az Air France és a Lufthansa a francia és a német koronavírusos esetek magas száma miatt továbbra is megköveteli a maszkot a járatain.

A Ryanair egyelőre még szintén kéri a maszkot, a Wizz Air viszont így fogalmaz : “A WIZZ járatain kötelező a maszkviselés, ha az indulási vagy az érkezési ország helyi szabályozása előírja a maszk használatát. Ha sem az indulási, sem az érkezési ország szabályai nem teszik kötelezővé, akkor a maszkviselés egyéni döntés kérdése. Javasoljuk, hogy a 4 óránál hosszabb utakra hozzon magával több arcmaszkot is.”

Ajánlatok