accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Életed kalandja 99 Euróból: dolgozz Amerikában, majd utazd be az Államokat!

utazomajom /

Kétféle ember létezik a világon: aki már járt az Egyesült Államokban, és aki szeretne oda eljutni! Előbbiek szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen saját szemükkel láthatták, milyen az élet az USA-ban és testközelből megtapasztalhatták az „amerikai álmot”. Ha ez az élmény eddig kimaradt az életedből, most itt a nagy lehetőség: akár 99 euróért eljuthatsz Amerikába!

Hogyan? Elmondjuk.

Az AmeriCamp szervezet -amelynek budapesti irodája tavaly nyílt meg- segítségével mindössze €99 + vízumdíj összegért lehet eljutni és egy nyáron keresztül dolgozni Amerikában. Ráadásul ez az összeg tartalmazza az oda-vissza repülőjegyet, a tábori elhelyezést és az ellátást is. Jól hangzik, ugye?

Mi az AmeriCamp?

Az AmeriCamp küldetése, hogy diákokat és fiatalokat utaztasson ki az Egyesült Államokba olyan nyári munkára, táborokba, ahol gyerekekkel foglalkozhatnak. Ezek a táborok témájukat tekintve nagyon sokszínűek. Néhol az a cél, hogy a gyerekek minél több mindent kipróbálhassanak és természetközelben legyenek. Vannak, akik kifejezetten sport- vagy edzőtáborokban, illetve vallási táborokba jelentkeznek, de olyan is akad, ahol hátrányos helyzetű vagy sérült gyerekekkel foglalkozhatnak a jelentkezők.

Kétféle pozícióra lehet jelentkezni: gyerekfelügyelő és kisegítő személyzet pozíciókra. A jelentkezés során meg kell jelölni, hogy milyen táborokban dolgoznál szívesen és melyek azok a témakörök, amelyek téged érdekelnek.

Valóban 99 Euróba kerül a program?

Igen! Az AmeriCamp programban jelenleg 3 csomag közül lehet választani:

Az egyik a már említett pre-finances csomag: itt 99 Euró jelentkezési díjjal lehet elindulni, amely tartalmazza az oda-vissza repülőutat, $600-$950 zsebpénzt, 100%-os elhelyezést, biztosítást a tábor idejére, szállást és étkezést a tábor ideje alatt, valamint egy belépőt az AmeriCamp záróbulira New Yorkban!

Jó hír, hogy a program után 30 napon belül lehet hazautazni, tehát bőven jut idő arra, hogy felfedezd az Egyesült Államokat!

A 2. csomagban lehetőség van arra, hogy magadnak vásárold meg a repülőjegyed, míg a 3. csomagban az AmeriCamp megelőlegezi neked a repjegy árát (ez utóbbi november 15-ig elérhető). További részletek az árakról: americamp.hu

Mit kapsz a programtól?

Elsősorban nyelvtudást, barátságokat és életre szóló élményt! A széleskörben ismert és elismert programban való részvétel bármilyen ösztöndíjra vagy munkára jelentkezés esetén fontos lehet az önéletrajzban, hiszen aki egy nyarat eltölt az Egyesült Államokban, ráadásul úgy, hogy dolgozik, az feltételezhetően rugalmas, csapatjátékos, önálló, talpraesett és nem utolsósorban élő, aktív nyelvtudással rendelkezik.

Lee McAteer, az AmeriCamp UK alapítója nagyon bizakodó a 2019-es terveket illetően:

A célunk a kulturális csereprogram segítségével az, hogy elérhetővé tegyük a jelentkezést azon fiatalok számára is, akiket eddig a viszonylag magas jelentkezési díjak riasztottak el. 2019-ben arra számítunk, hogy legalább 100-150 fiatal fog az AmeriCamp Hungary-n keresztül az USA-ba utazni, majd a következő években szeretnének ezt a számot több százra emelni.”

Ha Te is szeretnél egyike lenni annak a 100-150 fiatalnak, aki jövőre az USA-ba utazhat, ne késlekedj! Olvasd el a feltételeket és jelentkezz mielőbb az AmeriCamp programjára! 99 Euród fogja bánni, de cserébe életre szóló élménnyel leszel gazdagabb. Megéri, nem igaz?

További részletek és jelentkezés az AmeriCamp magyar nyelvű oldalán >>

Ajánlatok