accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Élettel teli, üde tekintet természetes szépségápolási termékekkel!

utazomajom /

A fiatalos megjelenés alapja az üde szemkörnyék. Minél frissebb a tekintetünk, annál könnyebben letagadhatjuk valós korunkat. A tudatos, gondos szemkörnyékápolás elengedhetetlen része a bőrápolási rutinnak. 

A kritikus szemkörnyék

Arcunk egyik legkényesebb része a szemkörnyéki terület, ahol jóval vékonyabb és érzékenyebb a bőr. Legkorábban az arcbőrünknek ezen a részén észleljük a mimikai ráncokat, ez ellen azonban aktívan tehetünk. Mégpedig természetes, natúr kozmetikumok használatával, melyeket kifejezetten a szemkörnyék ápolására fejlesztettek. A BIOLA Webshop szemkörnyékápolás kategóriájában bőséges választékból szemezgethetünk. Ezek a natúr ápoló termékek a gyógynövények erejével segítenek az üdébb, fiatalosabb tekintet megteremtésében és fenntartásában. 

Az egyik legfontosabb teendőnk a rendszeres, és intenzív hidratálás, mely alapfeltétele a rugalmas bőrnek. Erre már 25 éves kortól érdemes odafigyelni. Idővel pedig bőrünk tápanyag igénye is megnő, ilyenkor szérumok, krémek formájában még több törődést kell biztosítani. 

Az anti-ageing hatóanyagokban gazdag szemkörnyékápolók segítségével tekintetünk ismét frissebbé, üdébbé válhat, emellett a ráncok megjelenése, mélyülése ellen is felveszik a harcot, mivel olyan hatóanyagokkal táplálják a bőrt, amelyek segítik a rugalmasságának újraépülését. 

Megelőzéssel a vonzó tekintetért 

Ahogyan egészségünk megőrzése esetében is a megelőzés a kulcs, ugyanígy a szépségápolás terén is jobb eredményeket érhetünk el, ha minél korábban elkezdünk beiktatni mindennapjainkba egy hatékony bőrápolási rutint. 

Eleinte csupán a hidratálásra kell fókuszálni, később már tápláló, intenzívebb ápoló termékeket is érdemes beemelni az addig használt kozmetikumaink mellé. Az idejében megkezdett szemkörnyékápolás által késleltehetjük a mimikai ráncok megjelenését, illetve elmélyülését. 

Fontos, hogy kizárólag természetes készítményeket alkalmazzunk, amiatt is, mivel a szemünk és annak területe sokkal érzékenyebb. A gyógynövény hatóanyagos, parabénektől mentes, szintetikus illatanyagoktól is mentes, bio szemléletű ápoló termékekkel a legjobbat nyújtjuk önmagunk számára. 

Natúr szemkörnyékápolók a mindennapokra

Smink alá is tökéletesen alkalmazható és érzékeny szemkörnyékre is javasolt a BIOLA Bio ligetszépe bíbor kasvirág szemkörnyékápolója, mely gyorsan felszívódik. Hidratál, vitalizál és táplál is egyben. Ligetszépe, szemvidítófű kivonata és hialuronsav komponense révén segítséget nyújt a kisimultabb, üdébb szemkörnyék kialakításában. Ez a komplex ápoló krém vitaminokat és homoktövis kivonatot is tartalmaz. 

Egy másik ajánlott készítmény a Everyoung Organic Luxury Skin Care – Bio hibiszkusz Age Defence szemkörnyékápoló. Hibiszkusz és gyógynövény kivonatai által sokkal kipihentebbé, fiatalosabbá varázsolja a szemkörnyéket. A homoktövis C vitamin komplexe révén segít az üde, vonzó tekintet megteremtésében és sok más, a bőr kisimulását támogató összetevőt is tartalmaz.

A tudatos bőrápolás során a legkényesebb területekre különös figyelmet kell fordítani, emellett érdemes minél korábban elkezdeni a gondos ápolási rutinunkat. A szemkörnyék mellett a nyaki területekről és a dekoltázsról se feledkezzünk meg! 

Ajánlatok