accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ajándék belépővel fedezhetik fel Dubaj legnépszerűbb látványosságait az Emirates utasai

utazomajom /

Az Emirates különleges ajánlata kihagyhatatlan mindazok számára, akiknek elegük van a télből, és már azt nézegetik, legközelebb hova utazhatnának kikapcsolódni és napozni. Az újévi kiruccanást tervezők most díjmentesen fedezhetik fel Dubaj három egyedülálló látnivalóját, ha a világ legnagyobb nemzetközi légitársaságával repülnek a városba.

A napfényben úszó strandoktól és a keleti kultúra különlegességeitől kezdve, a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő vendéglátáson át, a luxus szabadidős lehetőségekig Dubaj világszínvonalú programok sokaságát nyújtja a turistáknak. Ráadásul az Emirates most minden Dubajba utazó magyar utasa számára extra ajándékkal készül. A 2023. január 16-tól január 29-ig tartó időszakban azok az utasok, akik retúrjegyet vásárolnak Dubajba, vagy végső úticéljukhoz Dubajban szállnak át, ajándék belépőt kapnak a város három, nagy népszerűségnek örvendő látnivalójához.

Ezeket a különleges programokat ajándékozza utasainak az Emirates:

Kilátás a Burj Khalifa csúcsáról: A világ legmagasabb épületének csúcsáról, a Burj Khalifa tetejéről, közvetlenül a fellegek közül csodálható meg Dubaj elképesztő panorámája, egészen a makulátlan strandoktól, csillogó Dubai Marina kikötőig. Aki pedig még ezt az élményt is fokozná, az épület 125. szintjén található kávézóban, a világ tetején fogyaszthatja el kedvenc kávéját vagy reggeli süteményét.

A Dubai Fountain sétányának élménye: A lenyűgöző Dubai Fountainnél található, több, mint 270 méter hosszúságú úszó emelvény, a The Boardwalk lehetővé teszi a látogatók számára, hogy közelebb kerüljenek a Burj Khalifa híres víz-, zene- és fényjátékához, mely 30 hektáron terül el, és több, mint 1000 különböző vízi játékot vonultat fel.

A sárga hajók atlantiszi túrája: A Dubai Marina kikötőből induló, az Atlantis the Palm luxushotel komplexumot körbejáró, 45 perces hajóút egészen a Palm Jumeirah-ig viszi a látogatókat. Nem csak a gyönyörködtető látvány várja az utasokat! A résztvevők számtalan érdekességet tudhatnak meg a keleti építészet történeleméről, érdekfeszítő történeteiről és a város gazdag kultúrájáról egy szakértő idegenvezetőtől a hajóút során.

Az ajánlat 2023. január 29-ig érvényes minden Dubajba tartó vagy dubaji átszállással járó retúrjegyre, amelyet az EKDXB23 kód használatával vásároltak meg. Az ajánlat a 2023. január 18. és 2023. március 31. közötti utazásokra, az emirates.com oldalon, az Emirates telefonos ügyfélszolgálatán vagy a résztvevő utazási irodákban történő foglalás esetén vehető igénybe.*.

Az érdeklődők még több hasonlóan izgalmas ajánlatra számíthatnak a következő hónapokban, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki a következő, napfényes dubaji kiruccanásából az Emirates légitársasággal.

*A részletes szerződési feltételek itt találhatók:
https://www.emirates.com/hu/hungarian/special-offers/your-top-3-experiences-on-us/

 

Ajánlatok