accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezek a síelők átélték a legrosszabb rémálmaikat

lanymajom /

Az osztrák Silvretta Montafon síterepen akkora szelek voltak a napokban, hogy a síelők a legrosszabb rémálmaikat élték át a sífelvonóban ülve. Videó is készült az eseményekről.

A szél hatására úgy kilengett és mozgott jobbra balra a felvonó, mint egy hinta. Még azok is megijedtek, akiknek egyébként nincs tériszonya.


Ha mostanában indulnál síelni az Alpokba érdemes előre tájékozódni az időjárásról, hiszen hatalmas viharok és szelek alakultak ki a régióban az elmúlt hetekben. A legtöbb síközpont le is állította a felvonókat, amíg a körülmények újra megfelelőek lesznek.

https://youtu.be/Gqg6r8r4Oys

Ajánlatok