accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezek a világ legizgalmasabb hintái!

utazomajom /

Kevés az a felnőtt, akiből egy különlegesebb hinta láttán nem tör elő egyből a gyermeki énje és nem akar azonnal felhuppanni rá. A hintán ülve lebegni, szállni a széllel a szabadság egy csodálatos érzetét adja, ezért is imádjuk annyira. Főleg, ha mindezt valami elképesztően szép helyen tehetjük meg.

Lássuk melyek a világ legkülönlegesebb hintái?

1. Hinta a világ végén – Banos, Ecuador

Banos-ban, a La Casa del Árbol (A Faház)-nál található a Világvégi Hinta, azaz a Swing at the End of the World. Túl azon, hogy a hinta 2660 méter magasan lóg, kétségtelen, hogy az adja a hely különlegességét, hogy hintázás közben a Tungurahua Vulkánban is gyönyörködhetsz. Lökj magadon egy hatalmasat és alattad fog elterülni ez a felfoghatatlanul különleges táj.

Ecuadorswing

2. Hinta a fjordok és gleccserek közt – Hjonrundfjord, Norvégia

Nem is kell annyira messzire utaznod ahhoz, hogy Európa egyik legbámulatosabb környezetében, gleccserek és fjordok között hintázhass. Az Észak-Nyugat Norvégiában található Hjorundjord már önmagában is lenyűgöző látvánnyal fogad, az meg hogy itt suhanhatsz, egy extra ajándék.

3. Hinta a forró homokos tengerparton – Koh Rang Yai, Thaiföld

Azért van annak egy külön varázsa, mikor egy szál fürdőruhában, a felfoghatatlan árnyalatokban tündöklő tengerben gyönyörködsz, miközben hintázol. Egyik személyes kedvencünk a Thaiföldön található hinta, amely kb. 5 kilométerre található Phuket keleti partjától. Aki erre jár, mindenképp pattanjon fel rá!

phuket-1450246_1280

4. Hintázz vízesésnél – Kulen-vízesés, Kambodzsa

Ha egy vízesés önmagában nem akasztaná ki a romantika mérőt, akkor Kambodzsában ezt még lehet tetőzni egy igazi fából készült hintával. A vízesés a Phnom Kulen Nemzeti Parkban található, amely mind a turisták, mind a helyiek körében igen népszerű úti cél. Ülj bele a félgömb alakú hintába és gyönyörködj a környezetben!

5. A legnépszerűbb insta-hinta – Gili Trawangan, Indonézia

Ez a hinta nem a félelmetes, vagy lenyűgöző látvánnyal ragad magával, hanem ízig-vérig romantikára hajaz. Ráadásul annyira ikonikus látvány, hogy a világ legegzotikusabb hintái közül is erről készülnek a legnépszerűbb fotók a közösségi oldalakra. Ha teheted, naplementében próbáld ki a tengerben álló hintát, garantáltan felejthetetlen élmény lesz!

GiliSwing

Ajánlatok