Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Ezer darab ezer forintos FlixBus kupon csak az utazómajmoknak! Bécs 590 Ft-tól!

2018. június 12. kedd, 13:58 - utazomajom
Hírek

Abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy szétoszthatunk közöttetek 1.000 db 1.000 forint értékű kupont, amit a FlixBus járataira használhattok fel, legkésőbb június 30-ig. Az utazás persze lehet később is, de az utazásod 30-a előtt kell a kuponnal lefoglalnod.

A kuponok IDE KATTINTVA érhetőek el. Kérlek, csak akkor regisztrálj, ha valóban utazni fogsz, mivel a kódok száma limitált, és így más utazómajomtársadtól vennéd el a lehetőséget. Figyelem: az árak a szabad helyek függvényében emelkedhetnek, ezért célszerű minél előbb lecsapni a kiszemelt járatra!

Példa foglalás Bécsbe:

Utazási tippek:

Bécs
Jelenleg: 1590 Ft-tól
Kuponnal: 590 Ft-tól

Prága
Jelenleg: 4990 Ft-tól
Kuponnal: 3990 Ft-tól

Krakkó
Jelenleg: 2790 Ft-tól
Kuponnal: 1790 Ft-tól

Zadar
Jelenleg: 9290 Ft-tól
Kuponnal: 8290 Ft-tól

Hosszabb távok megtételére is tökéletesen alkalmas, hiszen a buszokon WiFi, kényelmes ülések, nagy lábtér, konnektorok és mosdó is található. Az utakat a FlixBus honlapján tudod lefoglalni.

Szponzorált tartalom.

 

Talán ez is érdekelhet