accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kína nem tágít: hiába kéri több nemzet is, marad az anális COVID teszt!

utazomajom /

A világ teljesen kifordult magából a járvány alatt. Ha egy ilyen hír jött volna velünk szemben néhány évvel ezelőtt, biztosan nem hittünk volna a fülünknek, azonban ebben az esetben nem valami rossz viccről van szó. A kínai tudósok sokkal megbízhatóbbnak találják az anális covid tesztet az orrból és a garatból vett társaiktól.
Annak ellenére hogy Amerika és Japán is felszólította Kínát, hogy hagyja abba az anális vizsgálatokat az utasaikon, Kína nem tervezi leállítani a gyakorlatot. A vizsgálaton átesett emberek stresszről, szorongásról számolnak be és teljesen megalázónak találják az ilyesfajta mintavételt. Valljuk be, jogos a felháborodás. Természetesen többségében még mindig a hagyományos PCR covid tesztet csinálnak, azonban arra nem adtak egyértelmű választ, hogy miként választják ki azokat, akiken az anális vizsgálatot végzik.

Ráadásul a különböző szakemberek szerint nem is ad pontosabb eredményt az anális teszt, teljesen felesleges az eljárás. A vizsgálat egyébként úgy zajlik, hogy 3-5 cm hosszú pálcát helyeznek a végbélnyílásba, majd körkörös mozgatással a végén található vattapamacsra gyűjtik a mintát.

Ráadásul valószínűleg ennél még sokkal meghökkentőbb dolgokkal is találkozunk majd a világjárvány alatt.

Ajánlatok