accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Felfújható vendégágy – hogyan érdemes kiválasztani? 

utazomajom /

Utazás, nyaralás, bulizás, ottalvós party vagy gyerekzsúr? Nem érdemes csak a nyárra, a nyaralásra, sátorozásra vagy a teraszon való kényelmesebb heverészésre gondolni, mikor szó esik a felfújható vendégágyakról.

Igazán praktikusak ezekre a célokra, de ennél sokkal szélesebb körben használhatjuk őket. Minden eshetőségre felkészül az, aki beszerez egy vagy több felfújható vendégágyat. Hiszen, ha kicsi a lakás, jól jön, ha vendégeink több napon keresztül nálunk éjszakáznának. Mikor elmennek, el lehet pakolni, míg újra szükség lesz rá.

Megfontolandó előnyök

Egyszerre több felnőtt és gyerek számára biztosíthat kényelmes éjszakai pihenést. Többféle méretben kapható. Igazán egyszerű leereszteni és elpakolni, kis helyet igényel csak a szekrényben vagy a tárolóban. Egyszerű szállítani, így nem gond betenni a csomagok közé, ha elutazunk.

Nagyon gyorsan felfújható és leereszthető a dupla szelep segítségével. Jól jön a medence és az árnyékoló mellett is, ha kényelmesebb helyen szeretnénk a jól megérdemelt szabadidőnkben aludni vagy csak heverészni.

Vannak puha bevonatos matracok, sőt egyes típusokban még szálerősítés is van. Sokkal jobban hasonlítanak ezek már így az igazi ágyakra, nagyobb komfortérzetet is biztosítanak. Akár egy albérletben is jó szolgálatot tehet egy igazi ágy helyett is.

A bevonatok és egyéb alkotóelemek

Kempingágyra vagy kempingmatracra volna szükség? A plüsshatású felső bevonattal ellátott modellek előnyösebbek, nem csúszkál rajtuk a lepedő. Egyáltalán nem borsos az áruk, sátorozáshoz, strandoláshoz is remek választás.

A Wave Beam szerkezetű matracokban mindig egyenletes a levegő eloszlása. Pont ezért nem fog róla senki sem lecsúszni azért, mert az egyik részén kevesebb a levegő és puhább. Akár többen is ráfekhetnek, bírni fogja a gyűrődést. Bizonyos modellekben még plusz szálerősítést is alkalmaznak, úgy érezhetjük, hogy valódi ágyban heverészünk. A Fiber Tech technológiával készült matracok standard belső szerkezetét megerősítették egy könnyű, de erős szövettel. Pont emiatt nem nyúlik ki könnyedén.

Összetekert csomagból ágy

A vendégágy felfújása sem ördöngösség és kényelmetlen napjainkban. Kaphatók igen jó minőségű, beépített pumpával rendelkező „önfelfújó” matracok is. Ki kell teríteni az ágyat, egyszerűen be kell dugni csak a konnektorba a pumpát és bekapcsolni. A matrac hamar használatra készen áll. Profi elektromos pumpával az „egyszerűbb” modellek is nagyon gyorsan felfújhatók. Hogy sokáig élvezhessük a Medence Óriásnál kapható felfújható vendégágy kínálta előnyöket, vigyázzunk rá!

Soha ne használjunk rajta éles tárgyakat és háziállatainkat se engedjük rá, felsérthetik. Kerüljük a cigarettázást, grillezést körülötte, egy szikra is elég, hogy megsérüljön. Nem ugrálásra tervezték. A tartós tűző naptól óvjuk, az erős UV-fény öregítheti az anyagát. Fagymentes helyen tároljuk!

Ajánlatok