Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Utazz Bécsbe kényelmesen FlixBus-szal! Retúr jegy 2.558 Ft csak az Utazómajmoknak!

2019. január 25. péntek, 07:30 - utazomajom
Hírek

Vannak helyek, ahová nem érdemes, vagy nem is lehetséges repülni. Ráadásul manapság a bécsi repülőtérről induló olcsó járatok száma megemelkedett, így mi is egyre több ajánlatot kínálunk az osztrák fővárosból. A reptérre tökéletes csatlakozást kínál a FlixBus, ahová már 2.558 Ft-tól eljuthatsz.

A cég viszonylag új, de kicsinek semmiképp sem mondható. A FlixBus jelenleg több, mint 2000 úti célt köt össze 28 országban, és ez a szám folyamatosan növekszik. Európán kívül már Amerikában is használhatod, például egy jó kis Los Angeles, Las Vegas, San Francisco háromszög bejárásához.

Magyarországon Budapesten, Szegeden és Győrben is találkozhatsz a buszokkal.

Kedvezmény az Utazómajmoknak

Az alábbi linken regisztrált olvasók 20% kedvezményt kapnak a Magyarországot érintő utazásokból, ha február 28-ig lefoglalják az útjukat. Utazni legkésőbb március 13-ig lehet.

Újdonság, hogy most már Pandorfi Outletbe is indítanak járatokat, valamint február 7-től már a bécsi Hauptbahnhof mellett is megállnak a zöld buszok a repülőtér és a nemzetközi buszpályaudvar mellett.

Utazási tippek: Szlovénia, Szlovákia, Ausztria, Németország, Svájc

Foglalás: http://bit.ly/2UbJZHO

Ausztria, Worthersee

Szponzorált tartalom.

Talán ez is érdekelhet